Contact

 

Met openbaar vervoer

Het Keurmerkinstituut is gehuisvest op de vierde etage van het donkere kantoorgebouw met een lichtgrijs front, pal naast NS-station Zoetermeer-Oost (aan de lijn Den Haag - Utrecht). U hoeft alleen de weg over te steken die langs het station loopt. Er is ook een tunnel voor voetgangers en fietsers, die onder deze weg doorloopt; deze vindt u aan het einde van het perron (richting Den Haag).

Met de auto

Neem op de A12 (Den Haag - Utrecht) afrit 7 (Zoetermeer, Pijnacker) richting Pijnacker / Lansinghage. Volg de borden met P + R. Sla bij de eerste kruising met verkeerslichten rechtsaf: U rijdt dan op de Zuidweg. Bij de tweede kruising met verkeerslichten slaat u linksaf de Kleurlaan op. De Kleurlaan eindigt op de Paletsingel: Twee rijbanen gescheiden door een brede sloot. Hier gaat u rechtsaf en u buigt na enkele honderden meters met de weg mee naar links. Ca. 30 meter daarna slaat u rechtsaf de Groeneweg in: Aan uw linkerhand verschijnt het P + R parkeerterrein van NS-station Zoetermeer-Oost. Schuin tegenover dit parkeerterrein staat het kantoorgebouw waarin het Keurmerkinstituut gehuisvest is op de vierde etage.

 

Blog Overig

Referenties

De opleiding was heel leerzaam en werd zeer professioneel gegeven door de docent. Ook was het uiterst fijn dat de opleiding op locatie gegeven werd zodat we de theorie in de praktijk konden brengen.

M. van Lieshout over Studieochtend veiligheid en toezicht

Eerstvolgende trainingen

Bekijk al onze trainingen
Postadres:

Postbus 45, 2700 AA Zoetermeer

Bezoekadres:

Groeneweg 2e, 2718 AA Zoetermeer

T: 079 - 363 70 00(*)
F: 079 - 363 70 01

W: www.keurmerk.nl
E: post@keurmerk.nl

KvK nr. 27172878
BTW nr. NL 8071 71 347 B01

* Als het vaste nummer door een storing niet bereikbaar is kunt u bellen met 06-46241348.

Keurmerkinstituut: als je niet met veiligheid wilt spelen