Contact

 

Met openbaar vervoer

Het Keurmerkinstituut is gehuisvest op de vierde etage van het donkere kantoorgebouw met een lichtgrijs front, pal naast NS-station Zoetermeer-Oost (aan de lijn Den Haag - Utrecht). U hoeft alleen de weg over te steken die langs het station loopt. Er is ook een tunnel voor voetgangers en fietsers, die onder deze weg doorloopt; deze vindt u aan het einde van het perron (richting Den Haag).

Met de auto

Neem op de A12 (Den Haag - Utrecht) afrit 7 (Zoetermeer, Pijnacker) richting Pijnacker / Lansinghage. Volg de borden met P + R. Sla bij de eerste kruising met verkeerslichten rechtsaf: U rijdt dan op de Zuidweg. Bij de tweede kruising met verkeerslichten slaat u linksaf de Kleurlaan op. De Kleurlaan eindigt op de Paletsingel: Twee rijbanen gescheiden door een brede sloot. Hier gaat u rechtsaf en u buigt na enkele honderden meters met de weg mee naar links. Ca. 30 meter daarna slaat u rechtsaf de Groeneweg in: Aan uw linkerhand verschijnt het P + R parkeerterrein van NS-station Zoetermeer-Oost. Schuin tegenover dit parkeerterrein staat het kantoorgebouw waarin het Keurmerkinstituut gehuisvest is op de vierde etage.

 

Blog Overig

Referenties

"Het Keurmerkinstituut; vakkundig, nauwkeurig en komen altijd hun afspraken na. Alles wat je wenst van een goede AKI!"

SkateOn over Certificatie van speeltoestellen

"Wij werken graag samen met het Keurmerkinstituut. Onze waterglijbanen en waterspeeltoestellen worden deskundig én onafhankelijk beoordeeld. Hun flexibiliteit en snelheid is geweldig."

Van Egdom over Certificatie van waterglijbanen

"De samenwerking met het Keurmerkinstituut is zéér prettig. De zeer flexibele houding, zoals begrip voor het feit dat projectplanningen dagelijks kunnen wijzigen, zorgt samen met de proactieve houding, dat wij graag het Keurmerkinstituut vragen onze waterattracties te certificeren."

Watergames & More over Certificatie van speeltoestellen

"IJreka heeft vaak complexe projecten die snel gecertificeerd moeten worden. We hebben ervaren dat het Keurmerkinstituut ondanks de vaak zeer korte doorlooptijd voor certificatie de kwaliteit niet uit het oog verliest. Prettig een keurder te kennen die meedenkt met de klant."

IJreka over Certificatie van speeltoestellen

"Wij hebben het Keurmerkinstituut leren kennen als een betrouwbare deskundige partner die ons voorziet van een gedegen advies ten aanzien van onze certificeringen"

EIBE Benelux B.V. over Certificatie van speeltoestellen

Eerstvolgende trainingen

Bekijk al onze trainingen
Postadres:

Postbus 45, 2700 AA Zoetermeer

Bezoekadres:

Groeneweg 2e, 2718 AA Zoetermeer

T: 079 - 363 70 00(*)
F: 079 - 363 70 01

W: www.keurmerk.nl
E: post@keurmerk.nl

KvK nr. 27172878
BTW nr. NL 8071 71 347 B01

* Als het vaste nummer door een storing niet bereikbaar is kunt u bellen met 06-46241348.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Onderwerpen

Keurmerkinstituut: voor certificatie, inspectie, onderzoek en trainingen