Corona Update

01-04-2020

Bereikbaarheid en werkzaamheden tijdens de Coronacrisis

De crisis rondom het coronavirus raakt ons allemaal en stelt ons voor een enorme uitdaging. Ook het Keurmerkinstituut volgt de richtlijnen van de overheid en het advies van deskundigen. De gezondheid van iedereen, zowel klanten als medewerkers, staat voor ons op de eerste plaats.

Wat betekent dit voor u?
 

Bereikbaarheid

Wij vragen u vriendelijk om waar mogelijk uw vraag of verzoek per e-mail aan ons te stellen. Zo kunnen wij momenteel het snelst reageren. U kunt uw mail sturen naar spelen@keurmerk.nl, zorgwelzijn@keurmerk.nl, opleiding@keurmerk.nl en productdienst@keurmerk.nl
Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken op 079-3637000. De wachttijd kan langer zijn dan u van ons gewend bent. We hopen op uw begrip.

 

Spelen

Keuringen en Inspecties

Enkele dagen voor een keuring of inspectie wordt de klant gevraagd onze keurder/inspecteur niet te begeleiden tijdens zijn werkzaamheden. Als het echt noodzakelijk is, mag maximaal één persoon aanwezig zijn. Deze dient dan ruim (minimaal 1,5 meter) afstand te houden.

Trainingen

Alle Spelen trainingen zijn, het advies van de overheid volgend, tot 28 april 2020 geannuleerd. Reeds ingeschreven deelnemers zullen de komende dagen hierover bericht van ons ontvangen. Wanneer er nieuwe ontwikkelingen zijn, zullen we dat onder andere via onze website bekend maken.
 

Zorg en Welzijn

Audits:

Er worden tot en met 28 april 2020 geen Zorg & Welzijn audits op locatie uitgevoerd. Wanneer een audit op afstand via alternatieve auditmethoden uitgevoerd kan worden, wordt u daarover door ons benaderd.

  • Bij initiële audits is een (gedeeltelijke) audit op afstand helaas niet mogelijk;
  • De controle audits kunnen zonder dat uw certificaat verloopt met 6 maanden worden uitgesteld;
  • Bij een herbeoordeling dient een deel van de audit op afstand uitgevoerd te worden, waarna uw certificaat met een maximale termijn van 6 maanden verlengd kan worden. Wanneer dit voor u van toepassing is, nemen wij contact met u op. De (beperkte) audit op afstand verandert de totale auditduur niet.

 

Veel sterkte & blijf gezond!

Medewerkers Keurmerkinstituut

 

 

Blog Overig

Referenties

"Het Keurmerkinstituut; vakkundig, nauwkeurig en komen altijd hun afspraken na. Alles wat je wenst van een goede AKI!"

SkateOn over Certificatie van speeltoestellen

"Wij werken graag samen met het Keurmerkinstituut. Onze waterglijbanen en waterspeeltoestellen worden deskundig én onafhankelijk beoordeeld. Hun flexibiliteit en snelheid is geweldig."

Van Egdom over Certificatie van waterglijbanen

"De samenwerking met het Keurmerkinstituut is zéér prettig. De zeer flexibele houding, zoals begrip voor het feit dat projectplanningen dagelijks kunnen wijzigen, zorgt samen met de proactieve houding, dat wij graag het Keurmerkinstituut vragen onze waterattracties te certificeren."

Watergames & More over Certificatie van speeltoestellen

"IJreka heeft vaak complexe projecten die snel gecertificeerd moeten worden. We hebben ervaren dat het Keurmerkinstituut ondanks de vaak zeer korte doorlooptijd voor certificatie de kwaliteit niet uit het oog verliest. Prettig een keurder te kennen die meedenkt met de klant."

IJreka over Certificatie van speeltoestellen

"Wij hebben het Keurmerkinstituut leren kennen als een betrouwbare deskundige partner die ons voorziet van een gedegen advies ten aanzien van onze certificeringen"

EIBE Benelux B.V. over Certificatie van speeltoestellen

Keurmerkinstituut: voor certificatie, inspectie, onderzoek en trainingen