Corona Update

15-12-2020

De crisis rondom het coronavirus raakt ons allemaal en stelt ons voor een enorme uitdaging. Ook het Keurmerkinstituut volgt de richtlijnen van de overheid en het advies van deskundigen. De gezondheid van iedereen, zowel klanten als medewerkers, staat voor ons op de eerste plaats.

Wat betekent dit voor u?
 

Bereikbaarheid

Wij vragen u vriendelijk om waar mogelijk uw vraag of verzoek per e-mail aan ons te stellen. Zo kunnen wij momenteel het snelst reageren. U kunt uw mail sturen naar spelen@keurmerk.nlzorgwelzijn@keurmerk.nlopleiding@keurmerk.nl en productdienst@keurmerk.nl. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken op 079-3637000. De wachttijd kan iets langer zijn dan u van ons gewend bent. We hopen op uw begrip.

Trainingen

Met de invulling van trainingen met open inschrijving, zowel Spelen als Zorg en Welzijn, zullen altijd de adviezen van het RIVM en de overheid worden gevolgd. Trainingen worden zoveel mogelijk in groepsverband uitgevoerd. Kan dit niet, bijvoorbeeld in verband met de corona-maatregelen, dan trachten we de training op afstand uit te voeren. In het geval dat een face to face invulling (deels) noodzakelijk is, kan het zijn dat dit wordt ingevuld zodra de situatie weer voldoende is genormaliseerd. Deelnemers van eerder als gevolg van de corona-maatregelen geannuleerde trainingen worden door Keurmerkinstituut benaderd voor de nieuwe trainingsdatum.

Spelen

Keuringen en Inspecties

Enkele dagen voor een keuring of inspectie wordt de klant gevraagd onze keurder/inspecteur niet te begeleiden tijdens zijn werkzaamheden. Als het echt noodzakelijk is, mag maximaal één persoon aanwezig zijn. Deze dient dan ruim (minimaal 1,5 meter) afstand te houden.

Zorg en Welzijn

Audits:

Normaal gesproken vindt een audit om het managementsysteem van een organisatie te toetsen geheel op locatie plaats. Dit geniet nog steeds de voorkeur, maar het zal in de huidige situatie vaak deels of helemaal niet mogelijk zijn. Of het mogelijk is om op locatie een audit uit te voeren wordt altijd in overleg tussen de gecertificeerde organisatie en Keurmerkinstituut bepaald. Waar nodig en mogelijk worden bezoeken op locatie afgewisseld met audits / interviews op afstand. Soms zal de audit volledig op afstand plaats moeten vinden. Per organisatie zal dat altijd maatwerk zijn. Tijdens de audits zullen de auditoren zich aan de RIVM richtlijnen houden en van gecertificeerde organisaties wordt hetzelfde verwacht. 

 

Veel sterkte & blijf gezond!

Medewerkers Keurmerkinstituut

 

 

Blog Overig

Referenties

"Het Keurmerkinstituut; vakkundig, nauwkeurig en komen altijd hun afspraken na. Alles wat je wenst van een goede AKI!"

SkateOn over Certificatie van speeltoestellen

"Wij werken graag samen met het Keurmerkinstituut. Onze waterglijbanen en waterspeeltoestellen worden deskundig én onafhankelijk beoordeeld. Hun flexibiliteit en snelheid is geweldig."

Van Egdom over Certificatie van waterglijbanen

"De samenwerking met het Keurmerkinstituut is zéér prettig. De zeer flexibele houding, zoals begrip voor het feit dat projectplanningen dagelijks kunnen wijzigen, zorgt samen met de proactieve houding, dat wij graag het Keurmerkinstituut vragen onze waterattracties te certificeren."

Watergames & More over Certificatie van speeltoestellen

"IJreka heeft vaak complexe projecten die snel gecertificeerd moeten worden. We hebben ervaren dat het Keurmerkinstituut ondanks de vaak zeer korte doorlooptijd voor certificatie de kwaliteit niet uit het oog verliest. Prettig een keurder te kennen die meedenkt met de klant."

IJreka over Certificatie van speeltoestellen

"Wij hebben het Keurmerkinstituut leren kennen als een betrouwbare deskundige partner die ons voorziet van een gedegen advies ten aanzien van onze certificeringen"

EIBE Benelux B.V. over Certificatie van speeltoestellen

Eerstvolgende trainingen

Bekijk al onze trainingen

Keurmerkinstituut: voor certificatie, inspectie, onderzoek en trainingen

Coronavirus (COVID-19) update - klik hier voor meer informatie