Goedgekeurde producten, diensten, organisaties

Hierbij overzichten van door het Keurmerkinstituut gecertificeerde objecten.

Producten en diensten

Bodemmaterialen (Wegwijzer) Brandblussers en blusschuim GFT-zakken Kaarsen en theelichten Kabel componenten Kindermeubilair Meubelen en keukens Omheiningen Pgb-bureaus Reinigingsmiddelen Rookmelders Veiligheidstegels en -vloeren Zorginstellingen

 

Organisaties (systeemcertificatie)

Als een gecertificeerde organisatie meerdere vestigingen heeft worden deze doorgaans vermeld op een bijlage bij het certificaat. Voor belanghebbenden (klanten, cliënten e.d.) is de bijlage opvraagbaar via post@keurmerk.nl.

Jeugdbescherming en jeugdreclassering
Wettelijk verplichte certificatie onder de Jeugdwet

Leveranciers van hulpmiddelen
ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, NKH-keurmerk

Kinderopvang
ISO 9001, HKZ

Welzijn, inclusief jeugdzorg
ISO 9001, HKZ

Zorg
ISO 9001, NEN-EN 15224, HKZ

Kwaliteitsregelingen

Het Keurmerkinstituut voert audits uit ten behoeve van diverse sectorale en branchekeurmerken (kwaliteitsregelingen). Voor de onderstaande regelingen worden de keurmerkhouders vermeld op deze site.

Pgb-bureaus

Collectieve beheersorganisaties

 

Referenties

"Het Keurmerkinstituut; vakkundig, nauwkeurig en komen altijd hun afspraken na. Alles wat je wenst van een goede AKI!"

SkateOn over Certificatie van speeltoestellen

"Wij werken graag samen met het Keurmerkinstituut. Onze waterglijbanen en waterspeeltoestellen worden deskundig én onafhankelijk beoordeeld. Hun flexibiliteit en snelheid is geweldig."

Van Egdom over Certificatie van waterglijbanen

"De samenwerking met het Keurmerkinstituut is zéér prettig. De zeer flexibele houding, zoals begrip voor het feit dat projectplanningen dagelijks kunnen wijzigen, zorgt samen met de proactieve houding, dat wij graag het Keurmerkinstituut vragen onze waterattracties te certificeren."

Watergames & More over Certificatie van speeltoestellen

"IJreka heeft vaak complexe projecten die snel gecertificeerd moeten worden. We hebben ervaren dat het Keurmerkinstituut ondanks de vaak zeer korte doorlooptijd voor certificatie de kwaliteit niet uit het oog verliest. Prettig een keurder te kennen die meedenkt met de klant."

IJreka over Certificatie van speeltoestellen

"Wij hebben het Keurmerkinstituut leren kennen als een betrouwbare deskundige partner die ons voorziet van een gedegen advies ten aanzien van onze certificeringen"

EIBE Benelux B.V. over Certificatie van speeltoestellen

"Dank voor de vlotte wijze waarop de herkeuring en het afleveren van de rapportage heeft plaatsgevonden. Ook voor de wijze waarop wij zijn voorzien van adviezen omtrent de afhandeling."

Topos architectuur & bouwkunde over Certificatie van speeltoestellen

"De samenwerking met Keurmerkinstituut verloopt zeer prettig, flexibel en met oog voor de specifieke wensen en eigenschappen van onze organisatie."

Geboortezorglus over Certificatie kwaliteitsmanagement in de zorg

Eerstvolgende trainingen

Bekijk al onze trainingen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Onderwerpen

Keurmerkinstituut: voor certificatie, inspectie, onderzoek en trainingen