Nieuwe Studieochtend WAS scoort hoog

17 mei 2017

Op 11 mei hielden we in samenwerking met OBB de nieuwe  "Studieochtend WAS, aanschaf en plaatsing speeltoestellen". Deze cursus werd door de deelnemers beoordeeld met een 8! Deze cursus is een speciale aflevering van de bestaande cursus "Studieochtend WAS". De ochtend is uitermate geschikt voor iedereen die regelmatig toestellen aanschaft of dat binnenkort zal doen. De doelgroep van de cursus bestaat uit beheerders speeltoestellen van gemeentes, kinderdagverblijven en privéspeeltuinen.

Beheerders van speelterreinen en speeltoestellen krijgen regelmatig te maken met de plaatsing van nieuwe of herplaatsing van oudere speeltoestellen. Bij de aanschaf van speeltoestellen moet de beheerder op veel zaken letten. Zaken die niet altijd even duidelijk zijn. Is het certificaat wel rechtsgeldig, is het toestel geplaatst zoals bedoeld, mag ik ander bodemmateriaal toepassen dan omschreven, en klopt de grootte van de valdempende bodem wel? Daarnaast is het belangrijk welke rechten de beheerder en welke plichten de leverancier heeft. De deelnemers krijgen een reader mee met informatie over de aanschaf en plaatsing van speeltoestellen aangevuld met handige tips.

De studieochtend wordt door OBB-Ingenieurs en het Keurmerkinstituut gegeven op 16 juni te Den Haag en 18 september te Utrecht. Inschrijven kan via de aanmeldpagina of telefonisch 079-3637000.