Training nieuwe normen NEN-EN1176

29 sep 2017

In november 2017 zal de nieuwe versie van NEN-EN1176 worden gepubliceerd. Dat houdt in dat veel serietoestellen en inspectieregimes daarop moeten worden aangepast. Binnen een jaar na publicatie moet dit rond zijn. Het Keurmerkinstituut is als voorzitter van de Nederlandse en lid van de Europese normcommissie nauw betrokken bij de wijziging van de norm. Vanuit die expertise geven we een training waarin duidelijk uiteengezet wordt wat er precies zal veranderen en welke wijzigingen  speeltoestellen zullen ondergaan.

Deze training is uitermate geschikt voor ontwerpers, fabrikanten, leveranciers en inspecteurs. Met name in deel 1, het algemene normdeel, zullen belangrijke zaken veranderen. Zo is in de nieuwe versie een hoofdstuk opgenomen over springtoestellen.

De deelnemers ontvangen een certificaat en reader met de belangrijkste wijzigingen. De training zal worden gehouden op 4 december aanstaande en duurt van 09.30 tot 15.30 uur. U kunt zich opgeven via www.keurmerk.nl of door een bericht te sturen naar opleiding@keurmerk.nl. U kunt ons ook bellen op 079-3637000.