Training nieuwe normen NEN-EN1176

Overig, 29 september 2017

In november 2017 zal de nieuwe versie van NEN-EN1176 worden gepubliceerd. Dat houdt in dat veel serietoestellen en inspectieregimes daarop moeten worden aangepast. Binnen een jaar na publicatie moet dit rond zijn. Het Keurmerkinstituut is als voorzitter van de Nederlandse en lid van de Europese normcommissie nauw betrokken bij de wijziging van de norm. Vanuit die expertise geven we een training waarin duidelijk uiteengezet wordt wat er precies zal veranderen en welke wijzigingen  speeltoestellen zullen ondergaan.

Deze training is uitermate geschikt voor ontwerpers, fabrikanten, leveranciers en inspecteurs. Met name in deel 1, het algemene normdeel, zullen belangrijke zaken veranderen. Zo is in de nieuwe versie een hoofdstuk opgenomen over springtoestellen.

De deelnemers ontvangen een certificaat en reader met de belangrijkste wijzigingen. De training zal worden gehouden op 4 december aanstaande en duurt van 09.30 tot 15.30 uur. U kunt zich opgeven via www.keurmerk.nl of door een bericht te sturen naar opleiding@keurmerk.nl. U kunt ons ook bellen op 079-3637000.

Terug naar overzicht

Blog Overig

Referenties

De opleiding was heel leerzaam en werd zeer professioneel gegeven door de docent. Ook was het uiterst fijn dat de opleiding op locatie gegeven werd zodat we de theorie in de praktijk konden brengen.

M. van Lieshout over Studieochtend veiligheid en toezicht

Keurmerkinstituut: als je niet met veiligheid wilt spelen