Waarmerk Drempelvrij voor toegankelijke websites

Overig, 23 maart 2016

Websites die voldoen aan de toegankelijkheidseisen van de Stichting drempelvrij.nl worden onderscheiden met het Waarmerk Drempelvrij. Dit is van belang voor ouderen, mensen met een beperking, maar ook voor 'gewone' bezoekers van uw site. Het Keurmerkinstituut kan dit keurmerk nu ook verlenen. Lees verder over de voordelen van het Waarmerk, de reeds gecertificeerde websites, en de foto van de ondertekening van het contract met Drempelvrij.

U bereikt met een toegankelijke website niet alleen mensen met een visuele, auditieve, verstandelijke en motorische handicap. Ook senioren, mensen met kleurenblindheid, mensen met dyslexie en mensen die Nederlands als tweede taal spreken hebben baat bij een toegankelijke website. Voor overheidsorganisaties en non profit-instellingen betekent het dat alle burgers toegang hebben tot hun informatie. Voor bedrijven betekent het een groter bereik, meer bezoekers en meer klanten. Dit zijn slechts enkele voordelen van een toegankelijke website. Tientallen bedrijven, organisaties en instanties hebben het Waarmerk Drempelvrij al behaald. Vraag een offerte of informatie aan op post@keurmerk.nl of via 079 363 7000.

De samenwerkingsovereenkomst met Stichting Drempelvrij is op 23 maart 2016 ondertekend door Fini de Pauw (voorzitter Stichting Drempelvrij.nl, links) en Willem van Weperen (directeur Keurmerkinstituut, rechts).

Ondertekening contract Drempelvrij

Terug naar overzicht

Blog Overig

Referenties

De opleiding was heel leerzaam en werd zeer professioneel gegeven door de docent. Ook was het uiterst fijn dat de opleiding op locatie gegeven werd zodat we de theorie in de praktijk konden brengen.

M. van Lieshout over Studieochtend veiligheid en toezicht

Keurmerkinstituut: als je niet met veiligheid wilt spelen