Alliantie Erkende Pgb-bureaus (AEP)

De Alliantie van Erkende Pgb-bureaus (AEP) is opgericht in 2013 en richt zich op de versterking van de positie van PGB-bureaus in de zorgsector en de publieke opinie. Daarnaast streeft de AEP ernaar dat kwalitatief goede en betaalbare zorg, met eigen regie op betrouwbare wijze, via een persoonsgebonden budget beschikbaar en bereikbaar is voor iedereen die hiervoor kiest. Tevens kijkt een PGB-vertegenwoordiger of de zorg op de juiste manier wordt uitgevoerd.

Erkenningsregeling AEP

Een van de middelen om dit te bereiken is het (laten) toetsen en erkennen van PGB-bureaus die aan zekere kwaliteitscriteria voldoen. Het voldoen aan deze criteria geldt als voorwaarde om lid te mogen zijn van de vereniging. Deze criteria zijn vastgelegd in de nieuwe erkenningsregeling AEP.

Keurmerkinstituut voert voor AEP de audits uit op basis van de AEP Erkenningsregeling. Op grond van deze audits geeft het Keurmerkinstituut aan AEP aan of PGB-bureaus wel of niet voldoen aan de erkenningscriteria.

De inhoud van deze gastpagina is aan bepaalde voorwaarden gebonden.

Referenties

Het Keurmerkinstituut; vakkundig, nauwkeurig en komen altijd hun afspraken na. Alles wat je wenst van een goede AKI!

SkateOn over Certificatie

Wij werken graag samen met het Keurmerkinstituut. Onze waterglijbanen en waterspeeltoestellen worden deskundig én onafhankelijk beoordeeld. Hun flexibiliteit en snelheid is geweldig.

Van Egdom over Certificatie

De samenwerking met het Keurmerkinstituut is zéér prettig. De zeer flexibele houding, zoals begrip voor het feit dat projectplanningen dagelijks kunnen wijzigen, zorgt samen met de proactieve houding, dat wij graag het Keurmerkinstituut vragen onze waterattracties te certificeren.

Watergames & More over Certificatie

IJreka heeft vaak complexe projecten die snel gecertificeerd moeten worden. We hebben ervaren dat het Keurmerkinstituut ondanks de vaak zeer korte doorlooptijd voor certificatie de kwaliteit niet uit het oog verliest. Prettig een keurder te kennen die meedenkt met de klant.

IJreka over Certificatie

Wij hebben het Keurmerkinstituut leren kennen als een betrouwbare deskundige partner die ons voorziet van een gedegen advies ten aanzien van onze certificeringen.

Eibe Benelux B.V. over Certificatie

Dank voor de vlotte wijze waarop de herkeuring en het afleveren van de rapportage heeft plaatsgevonden. Ook voor de wijze waarop wij zijn voorzien van adviezen omtrent de afhandeling.

Topos architectuur & bouwkunde over Certificatie

De samenwerking met Keurmerkinstituut verloopt zeer prettig, flexibel en met oog voor de specifieke wensen en eigenschappen van onze organisatie.

Geboortezorglus over Certificatie

Eerstvolgende trainingen

Bekijk al onze trainingen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Onderwerpen

Keurmerkinstituut: Certificatie | Inspectie | Onderzoek | Trainingen