de Rolf groep

Logo de Rolf groep Het Keurmerkinstituut heeft een of meer keurmerken of certificaten verleend aan de Rolf groep. Deze gastpagina op de website van het Keurmerkinstituut belicht de gekeurde objecten.

De inhoud van een gastpagina is aan bepaalde voorwaarden gebonden.

Over de Rolf groep

De Rolf groep is producent en leverancier van meubilair, spel- en ontwikkelingsmateriaal, onderwijsleermiddelen en dienstverlener op het gebied van ICT-toepassingen, gericht op de kinderopvang en het basisonderwijs. De Rolf groep staat garant voor een integraal aanbod diensten en producten afgestemd op eigentijds onderwijs voor kinderen van 0-12 jaar. We helpen scholen om spel- en ontwikkelingsmaterialen, (digitale) leermiddelen en ICT-toepassingen zo effectief mogelijk in te zetten. Samen met onze klanten werken we aan nieuwe oplossingen op maat voor het creëren van een uitdagende leer- en speelomgeving, passend bij de belevingswereld van kinderen. We hebben hierbij een gemeenschappelijk doel: het vergroten van het leerrendement en het plezier in spelen en leren. Ga voor meer informatie naar www.derolfgroep.nl.

De Rolf groep kinderbedden

De volgende kinderbedden voldoen aan het eisenpakket EP 149 v3, en zijn gerechtigd het keurmerk "Goedgekeurd Keurmerkinstituut" te voeren. VeiligheidNL ondersteunt dit keurmerk voor kinderbedden en -boxen:

610.9104  Bed Standard line DUO

610.9106  Bed Standard line SOLO

610.9105  Evacuatiebed Standard line

610.9333  Bed DUO slaper II Basic

610.9325  Bed SOLO slaper Basic

610.9363  Evacuatiebed Basic

De betreffende bedden zijn ook in combinatie met deze trap gecertificeerd:

610.9454  Verrijdbare trap de Rolf groep

de Rolf groep dubbelslaper de Rolf groep evacuatiebed

 

de Rolf groep hoogslaper de Rolf groep hoogslaper

 

de Rolf groep dubbelslaper met trap de Rolf groep evacuatiebed

 

de Rolf groep trap voor hoog- en dubbelslapers  

Referenties

Het Keurmerkinstituut; vakkundig, nauwkeurig en komen altijd hun afspraken na. Alles wat je wenst van een goede AKI!

SkateOn over Certificatie

Wij werken graag samen met het Keurmerkinstituut. Onze waterglijbanen en waterspeeltoestellen worden deskundig én onafhankelijk beoordeeld. Hun flexibiliteit en snelheid is geweldig.

Van Egdom over Certificatie

De samenwerking met het Keurmerkinstituut is zéér prettig. De zeer flexibele houding, zoals begrip voor het feit dat projectplanningen dagelijks kunnen wijzigen, zorgt samen met de proactieve houding, dat wij graag het Keurmerkinstituut vragen onze waterattracties te certificeren.

Watergames & More over Certificatie

IJreka heeft vaak complexe projecten die snel gecertificeerd moeten worden. We hebben ervaren dat het Keurmerkinstituut ondanks de vaak zeer korte doorlooptijd voor certificatie de kwaliteit niet uit het oog verliest. Prettig een keurder te kennen die meedenkt met de klant.

IJreka over Certificatie

Wij hebben het Keurmerkinstituut leren kennen als een betrouwbare deskundige partner die ons voorziet van een gedegen advies ten aanzien van onze certificeringen.

Eibe Benelux B.V. over Certificatie

Dank voor de vlotte wijze waarop de herkeuring en het afleveren van de rapportage heeft plaatsgevonden. Ook voor de wijze waarop wij zijn voorzien van adviezen omtrent de afhandeling.

Topos architectuur & bouwkunde over Certificatie

De samenwerking met Keurmerkinstituut verloopt zeer prettig, flexibel en met oog voor de specifieke wensen en eigenschappen van onze organisatie.

Geboortezorglus over Certificatie

Eerstvolgende trainingen

Bekijk al onze trainingen
Terug naar overzicht

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Onderwerpen

Keurmerkinstituut: Certificatie | Inspectie | Onderzoek | Trainingen