Saval

Logo Saval Het Keurmerkinstituut heeft een of meer keurmerken of certificaten verleend aan Saval. Deze gastpagina op de website van het Keurmerkinstituut belicht de gekeurde objecten.

De inhoud van een gastpagina is aan bepaalde voorwaarden gebonden.

Brandblusmiddelen Saval

Met meer dan 85 jaar ervaring op het gebied van brand- en vluchtveiligheid is Saval een betrouwbare keuze voor uw organisatie. Iedere dag zijn ruim 200 Saval medewerkers bezig met uw veiligheid. Zijn doen dit altijd volgens de richtlijnen van ISO 9001, uw garantie voor kwaliteit in de organisatie en het product.

In de eigen fabriek te Breda, ontwikkelt en produceert Saval o.a. uw brandblussers en brandslanghaspels. Maatwerk dat daardoor mogelijk is, komt tot uiting in de productnoviteiten die Saval sinds het begin ontwikkelt voor uiteenlopende opdrachtgevers in binnen- en buitenland.

Kapitaalgoederen waar uw bedrijfscontinuïteit van afhankelijk is wilt u tot in de puntjes beveiligd hebben, ook op tijden dat u niet in het bedrijf aanwezig bent. Automatische branddetectie- en –blussystemen worden van tekening tot inbedrijfstelling op uw situatie en wensen uitgevoerd.

Onderhoud van de producten door gecertificeerde servicemonteurs garandeert een correcte werking als het erop aankomt. Dankzij het digitale serviceproces wordt niet één blusmiddel over het hoofd gezien en beschikt u vrijwel direct over alle benodigde onderhoudsgegevens. Een compleet logboek en kostenindicatie voor de komende jaren behoren ook tot de mogelijkheden, om u nog meer inzicht in uw veiligheid voor de komende jaren te geven.

Naast ontwikkeling, productie, levering en onderhoud van een uitgebreid assortiment van blusmiddelen, levert en onderhoudt Saval ook noodverlichting. Bovendien kunt u ook voor veiligheidsopleidingen zoals Bedrijfshulpverlening en VCA, maar ook vluchtwegplattegronden en ontruimingsoefeningen bij Saval terecht.

Hierdoor ontstaat een unieke combinatie van menselijke know-how en apparatuur, waardoor uw organisatie, de mensen die er werken én uw investeringen goed zijn beveiligd. 

Milieukeur goedgekeurde producten Milieukeur logo

Brandblusmiddelen BBM.9 MK.64
Bioclass schuimblussers B2C, B3C, B6C, B9C, F6C, B6P-SC HR en B9P-SC HR
Bioclass schuimbluswagens FT 45-B-I en II
Vorstvrije schuimblussers B6C-IFP en B9C-IFP
Watermistblussers WM2C en WM6C

Het Bioclass blusmiddel heeft het Milieukeur en is onschadelijk voor mens en dier. Bovendien geven Saval Bioclass schuimblustoestellen zeer weinig nevenschade: alleen waar de gebruiker spuit komt het blusmiddel, dat eenvoudig opgeruimd kan worden. Het Bioclass blusmiddel tast metalen en kunststoffen niet aan. Saval Bioclass blustoestellen zijn geschikt voor gebruik bij temperaturen van 0 - 60°C en kunnen veilig gebruikt worden op elektrische apparatuur onder spanning. Hierdoor zijn ze prima inzetbaar in kantoren, winkels en agrarische bedrijven, mits de locatie vorstvrij is. Voor woonhuisbeveiliging en op kleinere objecten, zoals voertuigen, is de Bioclass eveneens leverbaar met 2 of 3 liter schuimvulling onder constante druk. De Saval blussers worden standaard geleverd inclusief ophangbeugel. Er is een speciale Bioclass leverbaar voor vetbranden, bijv. in professionele keukens. Dit type, de F6C, kan naar wens geleverd worden met een verlenglans.

Voor meer informatie over de brandblusmiddelen van Saval kunt u terecht op de website (www.saval.nl).

We know fire. We know safety. We know you.

 

Saval BV

Saval NV

Huifakkerstraat 22
4815 PN BREDA
Nederland
+31 (0)76-5487000
info@saval.nl
systems@saval.nl

Oostkaai 25/6
2170 MERKSEM, ANTWERPEN
België
+32 (0)3/6452510
info@saval.be
 


Blog Overig

Referenties

Keurmerkinstituut: voor certificatie, inspectie, onderzoek en trainingen