Opleidingen voor kwaliteit en veiligheid in zorg + welzijn

Overig, 12 december 2017

Het Keurmerkinstituut onderzoekt niet alleen kwaliteit en veiligheid door certificatie-audits (ISO 9001, HKZ, NEN-EN 15224, NEN 7510), maar heeft ook een breed aanbod van ondersteunende opleidingen, met name gericht op kwaliteitszorg en interne audits. De komende maanden staan de volgende opleidingen gepland.

  • workshop Overstappen op de nieuwe HKZ of EN 15224: 19 januari en 8 maart in Amersfoort
  • basistraining interne audit: 15 januari in Utrecht
  • workshop Kwaliteitsmanagement op een hoger plan: 6 februari en 16 maart in Amersfoort
  • starten met informatiebeveiliging in de zorg: 8 maart en 14 mei beide data in Amersfoort

U vindt het volledige overzicht van onze opleidingen voor de sector zorg + welzijn op onze website. Hier kunt u zich ook aanmelden voor de opleidingen, of een vrijblijvende offerte aanvragen voor certificatie op basis van ISO 9001, HKZ, NEN-EN 15224. Ook voor certificaten voor cliëntveiligheid, informatiebeveiliging (NEN 7510), toegankelijke websites (Drempelvrij) en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) kunt u terecht bij het Keurmerkinstituut.

Terug naar overzicht

Blog Overig

Referenties

"Het Keurmerkinstituut; vakkundig, nauwkeurig en komen altijd hun afspraken na. Alles wat je wenst van een goede AKI!"

SkateOn over Certificatie van speeltoestellen

"Wij werken graag samen met het Keurmerkinstituut. Onze waterglijbanen en waterspeeltoestellen worden deskundig én onafhankelijk beoordeeld. Hun flexibiliteit en snelheid is geweldig."

Van Egdom over Certificatie van waterglijbanen

"De samenwerking met het Keurmerkinstituut is zéér prettig. De zeer flexibele houding, zoals begrip voor het feit dat projectplanningen dagelijks kunnen wijzigen, zorgt samen met de proactieve houding, dat wij graag het Keurmerkinstituut vragen onze waterattracties te certificeren."

Watergames & More over Certificatie van speeltoestellen

"IJreka heeft vaak complexe projecten die snel gecertificeerd moeten worden. We hebben ervaren dat het Keurmerkinstituut ondanks de vaak zeer korte doorlooptijd voor certificatie de kwaliteit niet uit het oog verliest. Prettig een keurder te kennen die meedenkt met de klant."

IJreka over Certificatie van speeltoestellen

"Wij hebben het Keurmerkinstituut leren kennen als een betrouwbare deskundige partner die ons voorziet van een gedegen advies ten aanzien van onze certificeringen"

EIBE Benelux B.V. over Certificatie van speeltoestellen

Eerstvolgende trainingen

Bekijk al onze trainingen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Onderwerpen

Keurmerkinstituut: voor certificatie, inspectie, onderzoek en trainingen