Opleidingen speelgelegenheden

"Met de temperaturen onder nul, samen met een deel van de collega's van Vario Grass B.V. deelgenomen aan de cursus inspecteur basis van het Keurmerkinstituut. Met praktische handvaten en inzichten kunnen we ook het komende seizoen weer mooie, uitdagende maar vooral ook veilige speelplekken realiseren! Met dank aan Jeroen Bos & Hans Jaspers!"

Jasper Eppingbroek, Vario Grass

Cursussen en workshops

Het Keurmerkinstituut verzorgt diverse cursussen, workshops en presentaties voor onder meer medewerkers en bewoners van gemeenten, recreatiebedrijven, bedrijven in de groenvoorziening en leveranciers van speeltoestellen. Alle cursussen van het Keurmerkinstituut zijn gebaseerd op de geldende Nederlandse wetgeving, de Europese normen EN 1176-1 t/m 7, EN 1177 en andere relevante normen en richtlijnen.

Ga naar opleidingen

"Yalp werkt al vanaf 1998 op het gebied van cursussen en certificeringen samen met Keurmerkinstituut. Yalp heeft op basis van de correcte en georganiseerde samenwerking ook de certificatie van interactieve speel- en sporttoestellen conform verschillende standaarden via Keurmerkinstituut gerealiseerd. Keurmerkinstituut voor ons een waardevolle kennisdrager. Op basis van onderbouwde afwegingen maakt Yalp keuzes en verloopt het keuringsproces altijd voorspoedig."

Kristian Tienstra, Yalp