ANWB en Keurmerkinstituut beoordelen zwembaden

Spelen, 6 december 2018

De ANWB-test van december van dit jaar is gehouden in subtropische zwembaden. Het ANWB-blad De Kampioen van december richt zijn pijlen op 12 subtropische zwembaden. De test is uitgevoerd door de ANWB in samenwerking met het Keurmerkinstituut. Vanzelfsprekend heeft het Keurmerkinstituut de beoordeling van de veiligheid uitgevoerd waar andere experts zich gebogen hebben over de "funfactor".

Twaalf zwembaden wilden graag meewerken aan de test en zijn alle bezocht. Om de veiligheid te beoordelen is onder andere gekeken naar certificaten, test- en inspectierapporten, veiligheidsfactoren als gladheid van tegels en toezicht. Meer informatie vindt u op www.anwb.nl/zwemparadijzen en het volledige artikel: https://view.publitas.com/anwb-media/kam12_2018_kiosk/page/1

Terug naar overzicht

Referenties

"Het Keurmerkinstituut; vakkundig, nauwkeurig en komen altijd hun afspraken na. Alles wat je wenst van een goede AKI!"

SkateOn over Certificatie van speeltoestellen

"Wij werken graag samen met het Keurmerkinstituut. Onze waterglijbanen en waterspeeltoestellen worden deskundig én onafhankelijk beoordeeld. Hun flexibiliteit en snelheid is geweldig."

Van Egdom over Certificatie van waterglijbanen

"De samenwerking met het Keurmerkinstituut is zéér prettig. De zeer flexibele houding, zoals begrip voor het feit dat projectplanningen dagelijks kunnen wijzigen, zorgt samen met de proactieve houding, dat wij graag het Keurmerkinstituut vragen onze waterattracties te certificeren."

Watergames & More over Certificatie van speeltoestellen

"IJreka heeft vaak complexe projecten die snel gecertificeerd moeten worden. We hebben ervaren dat het Keurmerkinstituut ondanks de vaak zeer korte doorlooptijd voor certificatie de kwaliteit niet uit het oog verliest. Prettig een keurder te kennen die meedenkt met de klant."

IJreka over Certificatie van speeltoestellen

"Wij hebben het Keurmerkinstituut leren kennen als een betrouwbare deskundige partner die ons voorziet van een gedegen advies ten aanzien van onze certificeringen"

EIBE Benelux B.V. over Certificatie van speeltoestellen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Onderwerpen

Keurmerkinstituut: voor certificatie, inspectie, onderzoek en trainingen