Stichting Veilig Spelen nieuws

Spelen, 8 juli 2021

De Stichting Veilig Spelen (SVS) heeft ook in de Corona-periode niet stil gezeten. SVS is blij dat ook de NVWA weer een inspecteur heeft afgevaardigd die zal deelnemen aan de examencommissie. Dat is een zeer goede ontwikkeling en zorgt er voor dat de lijnen tussen SVS en de toezichthouder kort blijven. SVS is voortdurend op zoek naar leden voor deze commissie. Deze commissie beoordeeld onder andere nieuwe examenvragen en behandelt klachten van deelnemers. Heb je interesse laat het dan even weten via info@stichtingveiligspelen.nl.

Helaas kon de terugkomdag niet doorgaan maar is er wel een fantastisch magazine uitgebracht. Deze is al door velen gelezen maar is nog steeds online te vinden op de site van SVS. SVS heeft vele positieve reacties ontvangen en denkt na of er nu op regelmatige basis een magazine uitgebracht zal worden. Lees hier het magazine.

Recentelijk heeft SVS de geregistreerde inspecteurs verzocht een enquête in te vullen. Deze betreft de werkwijze, het belang en de kosten van SVS. Het is belangrijk dat SVS een goede respons krijgt zodat ze beter hun werkzaamheden kunnen afstemmen op wat de markt vraagt. Een aantal inspecteurs heeft de enquête nog niet ingevuld en we vragen dat bij deze alsnog te doen. Vul hier de enquête in.

Terug naar overzicht

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Onderwerpen

Keurmerkinstituut: Certificatie | Inspectie | Onderzoek | Trainingen