Stichting Veilig Spelen nieuws

Spelen, 8 juli 2021

De Stichting Veilig Spelen (SVS) heeft ook in de Corona-periode niet stil gezeten. SVS is blij dat ook de NVWA weer een inspecteur heeft afgevaardigd die zal deelnemen aan de examencommissie. Dat is een zeer goede ontwikkeling en zorgt er voor dat de lijnen tussen SVS en de toezichthouder kort blijven. SVS is voortdurend op zoek naar leden voor deze commissie. Deze commissie beoordeeld onder andere nieuwe examenvragen en behandelt klachten van deelnemers. Heb je interesse laat het dan even weten via info@stichtingveiligspelen.nl.

Helaas kon de terugkomdag niet doorgaan maar is er wel een fantastisch magazine uitgebracht. Deze is al door velen gelezen maar is nog steeds online te vinden op de site van SVS. SVS heeft vele positieve reacties ontvangen en denkt na of er nu op regelmatige basis een magazine uitgebracht zal worden. Lees hier het magazine.

Recentelijk heeft SVS de geregistreerde inspecteurs verzocht een enquête in te vullen. Deze betreft de werkwijze, het belang en de kosten van SVS. Het is belangrijk dat SVS een goede respons krijgt zodat ze beter hun werkzaamheden kunnen afstemmen op wat de markt vraagt. Een aantal inspecteurs heeft de enquête nog niet ingevuld en we vragen dat bij deze alsnog te doen. Vul hier de enquête in.

Terug naar overzicht

Referenties

"Het Keurmerkinstituut; vakkundig, nauwkeurig en komen altijd hun afspraken na. Alles wat je wenst van een goede AKI!"

SkateOn over Certificatie van speeltoestellen

"Wij werken graag samen met het Keurmerkinstituut. Onze waterglijbanen en waterspeeltoestellen worden deskundig én onafhankelijk beoordeeld. Hun flexibiliteit en snelheid is geweldig."

Van Egdom over Certificatie van waterglijbanen

"De samenwerking met het Keurmerkinstituut is zéér prettig. De zeer flexibele houding, zoals begrip voor het feit dat projectplanningen dagelijks kunnen wijzigen, zorgt samen met de proactieve houding, dat wij graag het Keurmerkinstituut vragen onze waterattracties te certificeren."

Watergames & More over Certificatie van speeltoestellen

"IJreka heeft vaak complexe projecten die snel gecertificeerd moeten worden. We hebben ervaren dat het Keurmerkinstituut ondanks de vaak zeer korte doorlooptijd voor certificatie de kwaliteit niet uit het oog verliest. Prettig een keurder te kennen die meedenkt met de klant."

IJreka over Certificatie van speeltoestellen

"Wij hebben het Keurmerkinstituut leren kennen als een betrouwbare deskundige partner die ons voorziet van een gedegen advies ten aanzien van onze certificeringen"

EIBE Benelux B.V. over Certificatie van speeltoestellen

"Dank voor de vlotte wijze waarop de herkeuring en het afleveren van de rapportage heeft plaatsgevonden. Ook voor de wijze waarop wij zijn voorzien van adviezen omtrent de afhandeling."

Topos architectuur & bouwkunde over Certificatie van speeltoestellen

"De samenwerking met Keurmerkinstituut verloopt zeer prettig, flexibel en met oog voor de specifieke wensen en eigenschappen van onze organisatie."

Geboortezorglus over Certificatie kwaliteitsmanagement in de zorg

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Onderwerpen

Keurmerkinstituut: voor certificatie, inspectie, onderzoek en trainingen