Wim Glorie nieuwe directeur van het Keurmerkinstituut

Zorg en Welzijn, 15 januari 2018

Wim Glorie Wim Glorie is sinds 1 januari 2018 directeur van het Keurmerkinstituut. Hij volgt Willem van Weperen op. Die neemt per 1 april 2018 na 21 jaar afscheid als directeur en gaat met pensioen. Te zijner tijd wordt daar op een gepaste wijze aandacht aan besteed.

Wim Glorie (57) heeft een gevarieerde ervaring met verschillende management functies in de tuinbouw, sales consultancy en met inspecties en certificering op gebied van voedselveiligheid en duurzaamheid. Wim Glorie: “Het Keurmerkinstituut is voor mij een prachtig bedrijf om leiding en richting aan te geven. De inspectie en certificering is een branche die volop in beweging is. Met mijn ervaring in het algemeen, financieel en commercieel management wil ik binnen het Keurmerkinstituut een wezenlijke bijdrage leveren. Met veel plezier neem ik het stokje van Willem van Weperen over om samen met mijn collega’s er voor te zorgen dat het Keurmerkinstituut een succesvolle en gerenommeerde organisatie blijft.“

Het Keurmerkinstituut onderzoekt en beoordeelt producten, diensten en organisaties, en verzorgt opleidingen om zijn kennis te verspreiden. Daarbij is het doel de kwaliteit en veiligheid voor de eindgebruiker (consument, cliënt) te verbeteren. De producten van het Keurmerkinstituut zijn certificaten, verklaringen, onderzoek- en inspectierapporten, cursussen en trainingen. Ook geeft het ondersteuning bij het opzetten van een keurmerk of erkenningsregeling.

Terug naar overzicht

Blog Zorg en Welzijn

Referenties

De opleiding was heel leerzaam en werd zeer professioneel gegeven door de docent. Ook was het uiterst fijn dat de opleiding op locatie gegeven werd zodat we de theorie in de praktijk konden brengen.

M. van Lieshout over Studieochtend veiligheid en toezicht

Keurmerkinstituut: als je niet met veiligheid wilt spelen