Website keurmerk 'Veiligheid in de Vrouwenopvang' live

Zorg en Welzijn, 1 december 2020

De Stichting Vrouwenopvang Nederland (VON) is eigenaar van het nieuw ontwikkelde keurmerk ‘Veiligheid in de Vrouwenopvang’. In opdracht van Stichting VON neemt Keurmerkinstituut het operationele beheer van dit keurmerk op zich. De werkprocessen rondom dit beheer zijn ingericht en de website www.keurmerkvrouwenopvang.nl is ‘live’.

Kenmerkend voor de vrouwenopvang is dat de cliënten omwille van veiligheid soms onderdak moeten zoeken in een andere gemeente dan de eigen woonplaats. Opvangorganisaties aangesloten bij Valente vormen met elkaar een landelijk stelsel van veilige opvang. Het keurmerk ‘Veiligheid in de Vrouwenopvang’ staat voor een garantie van veiligheid voor cliënten die van dat landelijk stelsel gebruik moeten maken. Het keurmerk is een kwaliteitskeurmerk. Voor veel opvangorganisaties is het keurmerk een aanvulling op bestaande certificaten zoals ISO en HKZ.

Terug naar overzicht

Blog Zorg en Welzijn

Referenties

"Het Keurmerkinstituut; vakkundig, nauwkeurig en komen altijd hun afspraken na. Alles wat je wenst van een goede AKI!"

SkateOn over Certificatie van speeltoestellen

"Wij werken graag samen met het Keurmerkinstituut. Onze waterglijbanen en waterspeeltoestellen worden deskundig én onafhankelijk beoordeeld. Hun flexibiliteit en snelheid is geweldig."

Van Egdom over Certificatie van waterglijbanen

"De samenwerking met het Keurmerkinstituut is zéér prettig. De zeer flexibele houding, zoals begrip voor het feit dat projectplanningen dagelijks kunnen wijzigen, zorgt samen met de proactieve houding, dat wij graag het Keurmerkinstituut vragen onze waterattracties te certificeren."

Watergames & More over Certificatie van speeltoestellen

"IJreka heeft vaak complexe projecten die snel gecertificeerd moeten worden. We hebben ervaren dat het Keurmerkinstituut ondanks de vaak zeer korte doorlooptijd voor certificatie de kwaliteit niet uit het oog verliest. Prettig een keurder te kennen die meedenkt met de klant."

IJreka over Certificatie van speeltoestellen

"Wij hebben het Keurmerkinstituut leren kennen als een betrouwbare deskundige partner die ons voorziet van een gedegen advies ten aanzien van onze certificeringen"

EIBE Benelux B.V. over Certificatie van speeltoestellen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Onderwerpen

Keurmerkinstituut: voor certificatie, inspectie, onderzoek en trainingen

Coronavirus (COVID-19) update - klik hier voor meer informatie