Wim Glorie nieuwe directeur van het Keurmerkinstituut

Zorg en Welzijn, 15 januari 2018

Wim Glorie Wim Glorie is sinds 1 januari 2018 directeur van het Keurmerkinstituut. Hij volgt Willem van Weperen op. Die neemt per 1 april 2018 na 21 jaar afscheid als directeur en gaat met pensioen. Te zijner tijd wordt daar op een gepaste wijze aandacht aan besteed.

Wim Glorie (57) heeft een gevarieerde ervaring met verschillende management functies in de tuinbouw, sales consultancy en met inspecties en certificering op gebied van voedselveiligheid en duurzaamheid. Wim Glorie: “Het Keurmerkinstituut is voor mij een prachtig bedrijf om leiding en richting aan te geven. De inspectie en certificering is een branche die volop in beweging is. Met mijn ervaring in het algemeen, financieel en commercieel management wil ik binnen het Keurmerkinstituut een wezenlijke bijdrage leveren. Met veel plezier neem ik het stokje van Willem van Weperen over om samen met mijn collega’s er voor te zorgen dat het Keurmerkinstituut een succesvolle en gerenommeerde organisatie blijft.“

Het Keurmerkinstituut onderzoekt en beoordeelt producten, diensten en organisaties, en verzorgt opleidingen om zijn kennis te verspreiden. Daarbij is het doel de kwaliteit en veiligheid voor de eindgebruiker (consument, cliënt) te verbeteren. De producten van het Keurmerkinstituut zijn certificaten, verklaringen, onderzoek- en inspectierapporten, cursussen en trainingen. Ook geeft het ondersteuning bij het opzetten van een keurmerk of erkenningsregeling.

Terug naar overzicht

Blog Zorg en Welzijn

Referenties

"Het Keurmerkinstituut; vakkundig, nauwkeurig en komen altijd hun afspraken na. Alles wat je wenst van een goede AKI!"

SkateOn over Certificatie van speeltoestellen

"Wij werken graag samen met het Keurmerkinstituut. Onze waterglijbanen en waterspeeltoestellen worden deskundig én onafhankelijk beoordeeld. Hun flexibiliteit en snelheid is geweldig."

Van Egdom over Certificatie van waterglijbanen

"De samenwerking met het Keurmerkinstituut is zéér prettig. De zeer flexibele houding, zoals begrip voor het feit dat projectplanningen dagelijks kunnen wijzigen, zorgt samen met de proactieve houding, dat wij graag het Keurmerkinstituut vragen onze waterattracties te certificeren."

Watergames & More over Certificatie van speeltoestellen

"IJreka heeft vaak complexe projecten die snel gecertificeerd moeten worden. We hebben ervaren dat het Keurmerkinstituut ondanks de vaak zeer korte doorlooptijd voor certificatie de kwaliteit niet uit het oog verliest. Prettig een keurder te kennen die meedenkt met de klant."

IJreka over Certificatie van speeltoestellen

"Wij hebben het Keurmerkinstituut leren kennen als een betrouwbare deskundige partner die ons voorziet van een gedegen advies ten aanzien van onze certificeringen"

EIBE Benelux B.V. over Certificatie van speeltoestellen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Onderwerpen

Keurmerkinstituut: voor certificatie, inspectie, onderzoek en trainingen