Maatwerk in-company

In-company

Het Keurmerkinstituut biedt u de mogelijkheid van een Spelen in-company training of opleiding. Wenst u bijvoorbeeld meerdere collega’s tegelijk te trainen dan is het efficiënt dat op uw eigen locatie uit te voeren. Onze ervaren vakdocenten komen dan naar u toe. Decennialang maken opdrachtgevers van deze dienst gebruik waarbij zowel reguliere trainingen en opleidingen worden verzorgd, als ook maatwerk. Een regelmatig voorkomende variant is dat een aantal lokale instanties samen voor een in-company variant kiezen. Zo leert u ook de werkwijze van andere instanties kennen. U kunt ook relaties uitnodigen deel te nemen aan de trainingen.

Maatwerk

De kracht van onze maatwerk trainingen is dat wij samen met u de wensen en behoeften van uw organisatie in kaart brengen. Op basis van die informatie organiseert het Keurmerkinstituut een lesprogramma afgestemd op uw praktijksituatie. Tijdens de trainingen is er voldoende gelegenheid voor het stellen van specifieke deelnemers vragen. De docent past zijn stof daarop aan.

Actuele informatie over speelgelegenheden uit eerste hand

De korte lijnen die het Keurmerkinstituut heeft met de officiële instanties en de hoge doorloopsnelheid van innovatie naar de opleidingen en trainingen maakt dat deze optimaal actueel zijn. Het Keurmerkinstituut is namelijk door het Ministerie van VWS aangewezen als officieel keurende instantie (AKI). Daarnaast is het Keurmerkinstituut in de persoon van Jeroen Bos voorzitter van de Nederlandse normcommissie, lid van de Europese normcommissie en medeoprichter van de Stichting Veilig Spelen.

Wij ontmoeten u graag

Het Keurmerkinstituut verzorgt al decennialang in-company trainingen voor fabrikanten, gemeenten, inrichters, hoveniersbedrijven en architecten. We verzorgen ook graag een training voor u. Alles wordt daarbij in het werk gesteld om u maximaal van dienst te zijn. Heeft u vragen dan kunt u contact met ons opnemen via 079 363 7000 of per mail opleiding@keurmerk.nl

Trainingsdata

  • Er zijn momenteel geen geplande data voor deze cursus.

Onze Docenten

Hans Jaspers

Docent / Inspecteur Lees zijn verhaal

Jeroen Bos

Docent / Inspecteur Lees zijn verhaal

Jos Smit

Docent / Inspecteur Lees zijn verhaal

Martijn Nouwens

Docent / Inspecteur Lees zijn verhaal

Keurmerkinstituut: Certificatie | Inspectie | Onderzoek | Trainingen