Opfristraining inspecteurs speelgelegenheden

Veilig speelgenot

U wilt beheren, inspecteren, onderhouden, adviseren of produceren volgens de meest actuele Nederlandse wet- en regelgeving en Europese normen met als uiteindelijk doel: Veilig speelgenot voor de gebruikers. Specifiek voor u is een nauwgezet programma ontwikkeld.

Een programma waarin alle recentelijke ontwikkelingen op het gebied van Europese normen, certificatie, wetgeving en overige zaken rond speelgelegenheden op de agenda staan. Zo ook relevante interpretaties van officieel aangewezen keurende instanties (AKI’s) en informatie uit werkgroepen rond skateparken, natuurlijke speeltoestellen en toestellen in water. Van oud deelnemers ontvangen wij de feedback dat de betekenis van de training uitermate groot is omdat:

  • De ervaren en deskundige vakdocenten als geen ander in staat zijn de vertaling te maken naar de praktijk van alle dag;
  • Het programma interactief is en voldoende ruimte biedt om uw eigen specifieke onderwerpen en vragen in te brengen;
  • De deelnemers (inspecteurs, fabrikanten, beheerders, gemeenten, enz.) uit alle delen van de keten afkomstig zijn en daardoor extra waarde bieden in informatie uitwisseling en netwerken.

Actuele informatie over speelgelegenheden uit eerste hand

De korte lijnen die het Keurmerkinstituut heeft met de officiële instanties en de hoge doorloopsnelheid van innovatie naar de opleidingen en trainingen maakt dat deze optimaal actueel zijn. Het Keurmerkinstituut is namelijk door het Ministerie van VWS aangewezen als officieel keurende instantie (AKI). Daarnaast is het Keurmerkinstituut in de persoon van Jeroen Bos voorzitter van de Nederlandse normcommissie, lid van de Europese normcommissie en medeoprichter van de Stichting Veilig Spelen.

Deze training is bedoeld voor

Deze training is bedoeld voor inspecteurs, fabrikanten, beheerders, gemeentemedewerkers en iedereen die betrokken is bij het beheer, inspectie, onderhoud, advisering of productie van speeltoestellen

Trainingsdata

  • 21 maart 2024 in Zwolle
  • 18 april 2024 in Eindhoven
  • 5 juni 2024 in Nootdorp
  • 4 juli 2024 in Zwolle

Investering

€ 340,00 (excl. BTW) per persoon

Tarieven kunnen jaarlijks geïndexeerd worden

Duur

De training duurt één hele dag van 09.00 tot 16.00 uur, inclusief lunch.

Bewijs van deelname

Na afloop van de training ontvangt u het officiële Keurmerkinstituut certificaat van deelname.

Onze Docenten

Hans Jaspers

Docent / Inspecteur Lees zijn verhaal

Mark Rink

Docent / Inspecteur Lees zijn verhaal

Martijn Nouwens

Docent / Inspecteur Lees zijn verhaal

Keurmerkinstituut: Certificatie | Inspectie | Onderzoek | Trainingen