Hans Jaspers

Docent Hans Jasper - Keurmerkinstituut Techniek en passie om kennis te delen

Na mijn technische studies ben ik in verschillende functies bij diverse bedrijven werkzaam geweest in de werktuigbouwkunde en de elektrotechniek. In 2002 heb ik de overstap gemaakt naar de NVWA (toen nog Keuringsdienst van Waren). Dat was mijn start in de wereld van speeltoestellen en -attracties. Mijn voornaamste aandachtsgebieden waren inspecties en ongevallenonderzoeken.

In 2008 heb ik de overstap gemaakt naar het Keurmerkinstituut. Mijn opgedane kennis en ervaring wilde ik graag inzetten bij dit gerenommeerde keuringsinstituut. Hier kan ik mijn expertise inzetten ‘aan de voorzijde’, om op die manier speeltoestellen meer veilig te krijgen en daarmee de veiligheid van de gebruikers te optimaliseren.

Het moment dat het Keurmerkinstituut door gemeenten en andere opdrachtgevers werd gevraagd hun medewerkers op te leiden zag ik mijn passie tot waarheid komen: mijn kennis en ervaring van dit prachtige vak overbrengen op anderen. Van deelnemers aan de opleidingen en cursussen krijg ik vooral terug dat ze mijn praktische en 'gezond verstand eerst' instelling waarderen en het daadwerkelijk leidt tot inzichten en borging van kennis. Het is heerlijk om kennis te delen met ontwerpers, bouwers, beheerders en inspecteurs van speeltoestellen en waterglijbanen. Ik merk dat die passie leidt tot enthousiasme tijdens het verzorgen van de trainingen. Daarom nodig ik iedereen uit om er deel van uit te maken. U bent welkom!

Hans Jaspers

Referenties

Het Keurmerkinstituut; vakkundig, nauwkeurig en komen altijd hun afspraken na. Alles wat je wenst van een goede AKI!

SkateOn over Certificatie

Wij werken graag samen met het Keurmerkinstituut. Onze waterglijbanen en waterspeeltoestellen worden deskundig én onafhankelijk beoordeeld. Hun flexibiliteit en snelheid is geweldig.

Van Egdom over Certificatie

De samenwerking met het Keurmerkinstituut is zéér prettig. De zeer flexibele houding, zoals begrip voor het feit dat projectplanningen dagelijks kunnen wijzigen, zorgt samen met de proactieve houding, dat wij graag het Keurmerkinstituut vragen onze waterattracties te certificeren.

Watergames & More over Certificatie

IJreka heeft vaak complexe projecten die snel gecertificeerd moeten worden. We hebben ervaren dat het Keurmerkinstituut ondanks de vaak zeer korte doorlooptijd voor certificatie de kwaliteit niet uit het oog verliest. Prettig een keurder te kennen die meedenkt met de klant.

IJreka over Certificatie

Wij hebben het Keurmerkinstituut leren kennen als een betrouwbare deskundige partner die ons voorziet van een gedegen advies ten aanzien van onze certificeringen.

Eibe Benelux B.V. over Certificatie

Dank voor de vlotte wijze waarop de herkeuring en het afleveren van de rapportage heeft plaatsgevonden. Ook voor de wijze waarop wij zijn voorzien van adviezen omtrent de afhandeling.

Topos architectuur & bouwkunde over Certificatie

De samenwerking met Keurmerkinstituut verloopt zeer prettig, flexibel en met oog voor de specifieke wensen en eigenschappen van onze organisatie.

Geboortezorglus over Certificatie

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Onderwerpen

Keurmerkinstituut: Certificatie | Inspectie | Onderzoek | Trainingen