Andre Koster

Sinds augustus 2023 werk ik bij Keurmerkinstituut. Ik heb een technische achtergrond in de werktuigbouw. Hiervoor was ik bijna 16 jaar werkzaam bij een vooraanstaand producent van speeltoestellen, waarvan de laatste 11 jaar als projectleider in Nederland en België.

De projecten die ik heb gedaan varieerden van grote complexe speelstructuren zowel in- als outdoor, natuurlijk spelen, van fitness- tot skatepark, valdempende ondergronden en landschapsinrichting. Bij veel projecten heb ik de certificering van de toestellen geregeld, vaak samen met de deskundigen van Keurmerkinstituut. Daarnaast was ik de vraagbaak binnen het bedrijf over de normen en veiligheidsvraagstukken.

Het leek mij leuk om mij verder te verdiepen in de materie van veilig spelen vandaar mijn keuze om bij Keurmerkinstituut mijn carrière voort te zetten. Kennisgedrevenheid en passie liggen op één lijn binnen Keurmerkinstituut en dat is iedere dag te merken. Door kennis en ervaringen te delen, leggen wij als inspecteurs en docenten onderling de lat steeds weer een stukje hoger. Het kunnen bijdragen aan een veilige speel- en sportomgeving, en het verbeteren van het kwaliteitsniveau bij verschillende klanten is een mooi streven. Het geeft mij iedere dag positieve energie.

Keurmerkinstituut: Certificatie | Inspectie | Onderzoek | Trainingen