Jeroen Bos

Sinds het ontstaan van het Warenwetbesluit Attractie- en speeltoestellen in 1997 (toen nog BVAS) ben ik met hart en ziel betrokken bij de beoordeling van speeltoestellen, het opstellen van Europese normen en alles wat met spelen te maken heeft. Mijn speciale interesse gaat uit naar het beoordelen van veiligheid zonder gebruik te maken van normen maar met risicoanalyses of gebruiksonderzoeken.

Mijn achtergrond als industrieel product ontwerper helpt mij bij het “probleem gericht denken” en afstand kunnen nemen van in criteria vastgelegde details. De leukste projecten voor mij zijn de meest complexe en ingewikkelde structuren of het optreden als ‘rijdende rechter’ bij conflicten en ongevallen. Een mooie uitdaging ligt in het beoordelen van objecten waar geen normen voor bestaan. Het opstellen van risicoanalyses voor gevaar-gerelateerde objecten zoals fonteinen, poorten, bruggen, banken en andere publieke voorwerpen.

Service naar opdrachtgevers staat voor mij voorop. Het persoonlijk contact is daarbij cruciaal: met korte lijnen en minimale ruis op de lijn. Duidelijkheid voor de klant vind ik belangrijk. Daarom worden rapporten en conclusies op een eenduidige manier opgesteld en is ook de communicatie bondig, concreet en eerlijk.

Ing. Jeroen Bos

Referenties

Het Keurmerkinstituut; vakkundig, nauwkeurig en komen altijd hun afspraken na. Alles wat je wenst van een goede AKI!

SkateOn over Certificatie

Wij werken graag samen met het Keurmerkinstituut. Onze waterglijbanen en waterspeeltoestellen worden deskundig én onafhankelijk beoordeeld. Hun flexibiliteit en snelheid is geweldig.

Van Egdom over Certificatie

De samenwerking met het Keurmerkinstituut is zéér prettig. De zeer flexibele houding, zoals begrip voor het feit dat projectplanningen dagelijks kunnen wijzigen, zorgt samen met de proactieve houding, dat wij graag het Keurmerkinstituut vragen onze waterattracties te certificeren.

Watergames & More over Certificatie

IJreka heeft vaak complexe projecten die snel gecertificeerd moeten worden. We hebben ervaren dat het Keurmerkinstituut ondanks de vaak zeer korte doorlooptijd voor certificatie de kwaliteit niet uit het oog verliest. Prettig een keurder te kennen die meedenkt met de klant.

IJreka over Certificatie

Wij hebben het Keurmerkinstituut leren kennen als een betrouwbare deskundige partner die ons voorziet van een gedegen advies ten aanzien van onze certificeringen.

Eibe Benelux B.V. over Certificatie

Dank voor de vlotte wijze waarop de herkeuring en het afleveren van de rapportage heeft plaatsgevonden. Ook voor de wijze waarop wij zijn voorzien van adviezen omtrent de afhandeling.

Topos architectuur & bouwkunde over Certificatie

De samenwerking met Keurmerkinstituut verloopt zeer prettig, flexibel en met oog voor de specifieke wensen en eigenschappen van onze organisatie.

Geboortezorglus over Certificatie

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Onderwerpen

Keurmerkinstituut: Certificatie | Inspectie | Onderzoek | Trainingen