Trainingen Zorg & Welzijn

Het Keurmerkinstituut verzorgt diverse trainingen en workshops voor organisaties in zorg, welzijn, jeugdzorg en kinderopvang.

Onze docenten zijn ervaren auditoren in het werkveld van zorg en welzijn. Daardoor zijn ze vertrouwd met de meeste organisatievormen, bedrijfsculturen, kwaliteitsnormen en wet- en regelgeving. Dit leidt tot effectieve opleidingen met praktische lesstof, die uitstekend aansluit op het dagelijkse werk van de deelnemers aan de cursus, training of workshop. Onze docenten zijn gericht op meerwaarde voor de eindgebruiker, dat is de klant van onze opdrachtgever. Regels en registraties zijn nodig, maar moeten de professionals niet hinderen maar ondersteunen.

De trainingen worden meestal gegeven op een locatie in het midden van het land. Als zich voor een bepaalde training veel deelnemers aanmelden vanuit een bepaalde regio, kan de locatie in overleg worden verplaatst naar die regio. Aantrekkelijke kortingen zijn mogelijk als een groep deelnemers zich gezamenlijk aanmeldt en collectief betaalt. We bieden geen in-company training aan, maar kunnen wel een groep deelnemers van verschillende organisaties gezamenlijk trainen.

Kwaliteitsmanagement op een hoger plan Training interne audit Starten met informatiebeveiliging in de zorg (NEN 7510)

Blog Zorg en Welzijn

Referenties

De opleiding was heel leerzaam en werd zeer professioneel gegeven door de docent. Ook was het uiterst fijn dat de opleiding op locatie gegeven werd zodat we de theorie in de praktijk konden brengen.

M. van Lieshout over Studieochtend veiligheid en toezicht

Keurmerkinstituut: als je niet met veiligheid wilt spelen