Trainingen Zorg & Welzijn

Het Keurmerkinstituut verzorgt diverse trainingen en workshops voor organisaties in zorg, welzijn, jeugdzorg en kinderopvang.

Onze docenten zijn ervaren auditoren in het werkveld van zorg en welzijn. Daardoor zijn ze vertrouwd met de meeste organisatievormen, bedrijfsculturen, kwaliteitsnormen en wet- en regelgeving. Dit leidt tot effectieve opleidingen met praktische lesstof, die uitstekend aansluit op het dagelijkse werk van de deelnemers aan de cursus, training of workshop. Onze docenten zijn gericht op meerwaarde voor de eindgebruiker, dat is de klant van onze opdrachtgever. Regels en registraties zijn nodig, maar moeten de professionals niet hinderen maar ondersteunen.

De trainingen worden meestal gegeven op een locatie in het midden van het land. Als zich voor een bepaalde training veel deelnemers aanmelden vanuit een bepaalde regio, kan de locatie in overleg worden verplaatst naar die regio. Aantrekkelijke kortingen zijn mogelijk als een groep deelnemers zich gezamenlijk aanmeldt en collectief betaalt. We bieden geen in-company training aan, maar kunnen wel een groep deelnemers van verschillende organisaties gezamenlijk trainen.

Training interne audit Kwaliteitsmanagement op een hoger plan Starten met informatiebeveiliging in de zorg (NEN 7510)

Blog Zorg en Welzijn

Referenties

Keurmerkinstituut: voor certificatie, inspectie, onderzoek en trainingen