Zorg, welzijn, jeugdzorg, kinderopvang

Het Keurmerkinstituut onderzoekt en beoordeelt de kwaliteit en veiligheid van organisaties in zorg, welzijn, jeugdzorg en kinderopvang. Het onderzoek kan leiden tot een certificaat, verklaring of rapport. Ook verzorgen we trainingen voor medewerkers die binnen hun organisatie belast zijn met kwaliteit en veiligheid.

Certificatie: ISO 9001, NEN-EN 15224, HKZ, NEN 7510, NKH, MVO, ...

Training: interne audit, kwaliteitsmanagement, informatiebeveiliging, ...

Onze auditoren, onderzoekers en docenten zijn gericht op meerwaarde voor de eindgebruiker, dat is de klant van onze opdrachtgever. Regels en registraties zijn nodig, maar moeten de professionals ondersteunen - niet hinderen.

Het Keurmerkinstituut voert een groot deel van zijn certificatie-activiteiten uit onder accreditatie, en de overheid heeft ons aangewezen als enige certificeerder van jeugdbescherming en jeugdreclassering onder de Jeugdwet.

Het Keurmerkinstituut is een maatschappelijk verantwoorde onderneming. Dat betekent onder andere dat we de CO2-uitstoot van alle gereisde kilometers compenseren en dat we actief bijdragen aan de lokale gemeenschap in Zoetermeer, de locatie van ons kantoor.

Blog Zorg en Welzijn

Referenties

Zorg en Welzijn

Certificatie van managementsystemen (ISO 9001, EN 15224, HKZ)

Keurmerken in de zorgsector

Jeugdbescherming en Jeugdreclassering

Informatiebeveiliging

Keuringen voor Blik op Werk

__________________________

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Onderwerpen

Keurmerkinstituut: voor certificatie, inspectie, onderzoek en trainingen