Zorg & Welzijn

Keurmerkinstituut onderzoekt en beoordeelt de kwaliteit en veiligheid van organisaties in de zorg- en welzijnssector. Het onderzoek kan leiden tot een certificaat, verklaring of rapport. Ook verzorgen wij trainingen voor medewerkers die binnen hun organisatie verantwoordelijk zijn kwaliteit en veiligheid.

Certificatie Zorg & Welzijn Trainingen Zorg & Welzijn

Waarom Keurmerkinstituut?

Onze auditoren, materiedeskundigen en docenten werken of hebben gewerkt in het primaire proces. Deze ervaring leidt tijdens audits tot inspirerende gesprekken, realistische beoordelingen en zinvolle verbeteracties. Onze auditoren creëren een ontspannen sfeer en leggen geen nadruk op regeltjes en registraties, maar kijken hoe het er echt aan toe gaat op de werkvloer.

Ons secretariaat begeleidt de certificatietrajecten en onderhoudt intensief contact met de klant en het auditteam. In onze online omgeving kunt na de audit uw reactie kunt invoeren op het auditrapport.

Keurmerkinstituut voert een groot deel van zijn certificatie-activiteiten uit onder accreditatie. Tevens heeft de overheid ons aangewezen als enige certificerende instelling van jeugdbescherming en jeugdreclassering onder de Jeugdwet.

Referenties

Het Keurmerkinstituut; vakkundig, nauwkeurig en komen altijd hun afspraken na. Alles wat je wenst van een goede AKI!

SkateOn over Certificatie

Wij werken graag samen met het Keurmerkinstituut. Onze waterglijbanen en waterspeeltoestellen worden deskundig én onafhankelijk beoordeeld. Hun flexibiliteit en snelheid is geweldig.

Van Egdom over Certificatie

De samenwerking met het Keurmerkinstituut is zéér prettig. De zeer flexibele houding, zoals begrip voor het feit dat projectplanningen dagelijks kunnen wijzigen, zorgt samen met de proactieve houding, dat wij graag het Keurmerkinstituut vragen onze waterattracties te certificeren.

Watergames & More over Certificatie

IJreka heeft vaak complexe projecten die snel gecertificeerd moeten worden. We hebben ervaren dat het Keurmerkinstituut ondanks de vaak zeer korte doorlooptijd voor certificatie de kwaliteit niet uit het oog verliest. Prettig een keurder te kennen die meedenkt met de klant.

IJreka over Certificatie

Wij hebben het Keurmerkinstituut leren kennen als een betrouwbare deskundige partner die ons voorziet van een gedegen advies ten aanzien van onze certificeringen.

Eibe Benelux B.V. over Certificatie

Dank voor de vlotte wijze waarop de herkeuring en het afleveren van de rapportage heeft plaatsgevonden. Ook voor de wijze waarop wij zijn voorzien van adviezen omtrent de afhandeling.

Topos architectuur & bouwkunde over Certificatie

De samenwerking met Keurmerkinstituut verloopt zeer prettig, flexibel en met oog voor de specifieke wensen en eigenschappen van onze organisatie.

Geboortezorglus over Certificatie

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Onderwerpen

Keurmerkinstituut: Certificatie | Inspectie | Onderzoek | Trainingen