Zorg & Welzijn

Keurmerkinstituut onderzoekt en beoordeelt de kwaliteit en veiligheid van organisaties in de zorg- en welzijnssector. Het onderzoek kan leiden tot een certificaat, verklaring of rapport. Ook verzorgen wij trainingen voor medewerkers die binnen hun organisatie verantwoordelijk zijn kwaliteit en veiligheid.

Certificatie Zorg & Welzijn Trainingen Zorg & Welzijn

Waarom Keurmerkinstituut?

Onze auditoren, materiedeskundigen en docenten werken of hebben gewerkt in het primaire proces. Deze ervaring leidt tijdens audits tot inspirerende gesprekken, realistische beoordelingen en zinvolle verbeteracties. Onze auditoren creëren een ontspannen sfeer en leggen geen nadruk op regeltjes en registraties, maar kijken hoe het er echt aan toe gaat op de werkvloer.

Ons secretariaat begeleidt de certificatietrajecten en onderhoudt intensief contact met de klant en het auditteam. In onze online omgeving kunt na de audit uw reactie kunt invoeren op het auditrapport.

Keurmerkinstituut voert een groot deel van zijn certificatie-activiteiten uit onder accreditatie. Tevens heeft de overheid ons aangewezen als enige certificerende instelling van jeugdbescherming en jeugdreclassering onder de Jeugdwet.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Onderwerpen

Keurmerkinstituut: Certificatie | Inspectie | Onderzoek | Trainingen