Zorg, welzijn, jeugdzorg, kinderopvang

Het Keurmerkinstituut onderzoekt en beoordeelt de kwaliteit en veiligheid van organisaties in zorg, welzijn, jeugdzorg en kinderopvang. Het onderzoek kan leiden tot een certificaat, verklaring of rapport. Ook verzorgen we trainingen voor medewerkers die binnen hun organisatie belast zijn met kwaliteit en veiligheid.

Certificatie: ISO 9001, NEN-EN 15224, HKZ, NEN 7510, NKH, MVO, ...

Training: interne audit, kwaliteitsmanagement, informatiebeveiliging, ...

Onze auditoren, onderzoekers en docenten zijn gericht op meerwaarde voor de eindgebruiker, dat is de klant van onze opdrachtgever. Regels en registraties zijn nodig, maar moeten de professionals ondersteunen - niet hinderen.

Het Keurmerkinstituut voert een groot deel van zijn certificatie-activiteiten uit onder accreditatie, en de overheid heeft ons aangewezen als enige certificeerder van jeugdbescherming en jeugdreclassering onder de Jeugdwet.

Het Keurmerkinstituut is een maatschappelijk verantwoorde onderneming. Dat betekent onder andere dat we de CO2-uitstoot van alle gereisde kilometers compenseren en dat we actief bijdragen aan de lokale gemeenschap in Zoetermeer, de locatie van ons kantoor.

Blog Zorg en Welzijn

Referenties

"Het Keurmerkinstituut; vakkundig, nauwkeurig en komen altijd hun afspraken na. Alles wat je wenst van een goede AKI!"

SkateOn over Certificatie van speeltoestellen

"Wij werken graag samen met het Keurmerkinstituut. Onze waterglijbanen en waterspeeltoestellen worden deskundig én onafhankelijk beoordeeld. Hun flexibiliteit en snelheid is geweldig."

Van Egdom over Certificatie van waterglijbanen

"De samenwerking met het Keurmerkinstituut is zéér prettig. De zeer flexibele houding, zoals begrip voor het feit dat projectplanningen dagelijks kunnen wijzigen, zorgt samen met de proactieve houding, dat wij graag het Keurmerkinstituut vragen onze waterattracties te certificeren."

Watergames & More over Certificatie van speeltoestellen

"IJreka heeft vaak complexe projecten die snel gecertificeerd moeten worden. We hebben ervaren dat het Keurmerkinstituut ondanks de vaak zeer korte doorlooptijd voor certificatie de kwaliteit niet uit het oog verliest. Prettig een keurder te kennen die meedenkt met de klant."

IJreka over Certificatie van speeltoestellen

"Wij hebben het Keurmerkinstituut leren kennen als een betrouwbare deskundige partner die ons voorziet van een gedegen advies ten aanzien van onze certificeringen"

EIBE Benelux B.V. over Certificatie van speeltoestellen

"Dank voor de vlotte wijze waarop de herkeuring en het afleveren van de rapportage heeft plaatsgevonden. Ook voor de wijze waarop wij zijn voorzien van adviezen omtrent de afhandeling."

Topos architectuur & bouwkunde over Certificatie van speeltoestellen

"De samenwerking met Keurmerkinstituut verloopt zeer prettig, flexibel en met oog voor de specifieke wensen en eigenschappen van onze organisatie."

Geboortezorglus over Certificatie kwaliteitsmanagement in de zorg

Zorg en Welzijn

Certificatie van managementsystemen (ISO 9001, EN 15224, HKZ)

Keurmerken in de zorgsector

Jeugdbescherming en Jeugdreclassering

Informatiebeveiliging

Keuringen voor Blik op Werk

__________________________

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Onderwerpen

Keurmerkinstituut: voor certificatie, inspectie, onderzoek en trainingen