Bestuur Stichting Veilig Spelen weer compleet

Spelen, 17 december 2019

Het bestuur van Stichting Veilig Spelen (SVS) bestaat al enkele jaren uit drie leden: een onafhankelijk voorzitter, een vertegenwoordiger van de branchevereniging Spelen en een afgevaardigde van het Keurmerkinstituut. Medio 2019 heeft de voorzitter, Anne Koning, haar functie neergelegd om zich te gaan wijden aan haar nieuwe uitdaging: gedeputeerde van Zuid-Holland. SVS is echter blij al vrij snel een nieuwe voorzitter te hebben gevonden.

Vanaf eind 2019 is Ronald van der Velden de opvolger van Anne. Ronald was al bestuurslid van SVS en is doorgeschoven naar de voorzittersstoel. Ronald is werkzaam voor een gemeente en heeft daarnaast zijn eigen adviesbureau "Groen-spelen". Zijn oude bestuurszetel zal worden overgenomen door Dick van Rooij. Dick is werkzaam bij ABOS en zal de branchevereniging Spelen vertegenwoordigen en optreden als penningmeester. De derde zetel blijft bemand door Jeroen Bos van het Keurmerkinstituut die ook secretaris van SVS is. Meer informatie over Stichting Veilig Spelen vindt u hier: www.stichtingveiligspelen.nl.

 

Terug naar overzicht

Referenties

"Het Keurmerkinstituut; vakkundig, nauwkeurig en komen altijd hun afspraken na. Alles wat je wenst van een goede AKI!"

SkateOn over Certificatie van speeltoestellen

"Wij werken graag samen met het Keurmerkinstituut. Onze waterglijbanen en waterspeeltoestellen worden deskundig én onafhankelijk beoordeeld. Hun flexibiliteit en snelheid is geweldig."

Van Egdom over Certificatie van waterglijbanen

"De samenwerking met het Keurmerkinstituut is zéér prettig. De zeer flexibele houding, zoals begrip voor het feit dat projectplanningen dagelijks kunnen wijzigen, zorgt samen met de proactieve houding, dat wij graag het Keurmerkinstituut vragen onze waterattracties te certificeren."

Watergames & More over Certificatie van speeltoestellen

"IJreka heeft vaak complexe projecten die snel gecertificeerd moeten worden. We hebben ervaren dat het Keurmerkinstituut ondanks de vaak zeer korte doorlooptijd voor certificatie de kwaliteit niet uit het oog verliest. Prettig een keurder te kennen die meedenkt met de klant."

IJreka over Certificatie van speeltoestellen

"Wij hebben het Keurmerkinstituut leren kennen als een betrouwbare deskundige partner die ons voorziet van een gedegen advies ten aanzien van onze certificeringen"

EIBE Benelux B.V. over Certificatie van speeltoestellen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Onderwerpen

Keurmerkinstituut: voor certificatie, inspectie, onderzoek en trainingen

Coronavirus (COVID-19) update - klik hier voor meer informatie