Trainingsdagen Playmapping en Keurmerkinstituut

Spelen, 17 december 2019

Playmapping (beheerssoftware speeltoestellen) zal in 2020 enkele trainingsdagen verzorgen voor de gebruikers van dit systeem. In die trainingen zal Playmapping de werking uitleggen en zal worden aangegeven op welke punten de inhoud recentelijk is aangescherpt. Het Keurmerkinstituut heeft het systeem volledig doorgelicht en aangepast aan de meest recente normen en criteria. Keurmerkinstituut zal op de trainingsdagen een eigen presentatie geven over de nieuwste ontwikkelingen in de "speelmarkt". Ook worden nuttige tips gegeven voor het beheer van speeltoestellen.

De trainingsdagen duren van 09.00 tot 16.00 uur en worden gegeven op:

  • 18 februari 2020 te Breda
  • 19 maart 2020 te Leeuwarden
  • 6 april 2020 te Weert

U kunt zich hier inschrijven.

 

Terug naar overzicht

Referenties

"Het Keurmerkinstituut; vakkundig, nauwkeurig en komen altijd hun afspraken na. Alles wat je wenst van een goede AKI!"

SkateOn over Certificatie van speeltoestellen

"Wij werken graag samen met het Keurmerkinstituut. Onze waterglijbanen en waterspeeltoestellen worden deskundig én onafhankelijk beoordeeld. Hun flexibiliteit en snelheid is geweldig."

Van Egdom over Certificatie van waterglijbanen

"De samenwerking met het Keurmerkinstituut is zéér prettig. De zeer flexibele houding, zoals begrip voor het feit dat projectplanningen dagelijks kunnen wijzigen, zorgt samen met de proactieve houding, dat wij graag het Keurmerkinstituut vragen onze waterattracties te certificeren."

Watergames & More over Certificatie van speeltoestellen

"IJreka heeft vaak complexe projecten die snel gecertificeerd moeten worden. We hebben ervaren dat het Keurmerkinstituut ondanks de vaak zeer korte doorlooptijd voor certificatie de kwaliteit niet uit het oog verliest. Prettig een keurder te kennen die meedenkt met de klant."

IJreka over Certificatie van speeltoestellen

"Wij hebben het Keurmerkinstituut leren kennen als een betrouwbare deskundige partner die ons voorziet van een gedegen advies ten aanzien van onze certificeringen"

EIBE Benelux B.V. over Certificatie van speeltoestellen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Onderwerpen

Keurmerkinstituut: voor certificatie, inspectie, onderzoek en trainingen