Monkey Town Amsterdam ontvangt Keurmerk Binnenspeeltuinen

Spelen, 9 december 2021

Eind november ontving Monkey Town Amsterdam het Keurmerk Binnenspeeltuinen. Donald Koppedraaijer van Monkey Town Group: ‘Binnenspelen draait om vertrouwen: vertrouwen dat ouders hun kind met een gerust hart in onze speeltuinen kunnen laten spelen omdat het veilig is. Bij Monkey Town heeft veiligheid en kwaliteit de hoogste prioriteit, daaraan doen wij geen concessies. De toekenning van het keurmerk betekent voor ons dat de markt onze focus op veiligheid en kwaliteit herkent en erkent.’ 

Dominique de Weerd van Keurmerkinstituut: ‘Het keurmerk wordt toegekend aan binnenspeeltuinen die voldoen aan kwaliteitseisen op het gebied van onderhoud, veiligheid, gastvrijheid, interne processen en bedrijfsvoering. Dat is ook zeer waardevol voor externe organisaties zoals inspectiebureaus en de NVWA die je dan buiten de deur kunt houden.’

Keurmerk Binnenspeeltuinen

Het keurmerk wordt verstrekt aan binnenspeeltuinen en trampolineparken die aan het eisenpakket van Keurmerkinstituut, opgesteld met de markt, voldoen. Keurmerkhouders en Keurmerkinstituut zijn in gesprek met de NVWA over de inhoud van het eisenpakket en het keurmerk. Van binnenspeeltuinen met het keurmerk is aangetoond dat deze aan alle wettelijke eisen en meer voldoen. Hiermee kan de controledruk bij de NVWA verlicht worden.

Het keurmerk aanvragen?

Momenteel hebben bijna 30 binnenspeeltuinen het keurmerk aangevraagd. Keurmerkinstituut verwacht in 2022 minimaal een verdubbeling hiervan. Alle binnenspeelgelegenheden kunnen het keurmerk aanvragen. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Terug naar overzicht

Referenties

"Het Keurmerkinstituut; vakkundig, nauwkeurig en komen altijd hun afspraken na. Alles wat je wenst van een goede AKI!"

SkateOn over Certificatie van speeltoestellen

"Wij werken graag samen met het Keurmerkinstituut. Onze waterglijbanen en waterspeeltoestellen worden deskundig én onafhankelijk beoordeeld. Hun flexibiliteit en snelheid is geweldig."

Van Egdom over Certificatie van waterglijbanen

"De samenwerking met het Keurmerkinstituut is zéér prettig. De zeer flexibele houding, zoals begrip voor het feit dat projectplanningen dagelijks kunnen wijzigen, zorgt samen met de proactieve houding, dat wij graag het Keurmerkinstituut vragen onze waterattracties te certificeren."

Watergames & More over Certificatie van speeltoestellen

"IJreka heeft vaak complexe projecten die snel gecertificeerd moeten worden. We hebben ervaren dat het Keurmerkinstituut ondanks de vaak zeer korte doorlooptijd voor certificatie de kwaliteit niet uit het oog verliest. Prettig een keurder te kennen die meedenkt met de klant."

IJreka over Certificatie van speeltoestellen

"Wij hebben het Keurmerkinstituut leren kennen als een betrouwbare deskundige partner die ons voorziet van een gedegen advies ten aanzien van onze certificeringen"

EIBE Benelux B.V. over Certificatie van speeltoestellen

"Dank voor de vlotte wijze waarop de herkeuring en het afleveren van de rapportage heeft plaatsgevonden. Ook voor de wijze waarop wij zijn voorzien van adviezen omtrent de afhandeling."

Topos architectuur & bouwkunde over Certificatie van speeltoestellen

"De samenwerking met Keurmerkinstituut verloopt zeer prettig, flexibel en met oog voor de specifieke wensen en eigenschappen van onze organisatie."

Geboortezorglus over Certificatie kwaliteitsmanagement in de zorg

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Onderwerpen

Keurmerkinstituut: voor certificatie, inspectie, onderzoek en trainingen