Monkey Town Heerlen ontvangt Keurmerk Binnenspeeltuinen

Spelen, 31 mei 2022

Eind april ontving Monkey Town Heerlen het Keurmerk Binnenspeeltuinen. Binnenkort zal de naam van het keurmerk worden aangepast van Binnenspeeltuinen naar Binnenrecreatie. Vele binnenspeeltuinen, skatehallen, trampolineparken, clip ’n climbparken en andere WAS-uitbatingen hebben de afgelopen periode aangegrepen om het keurmerk te behalen. Monkey Town Heerlen is de derde vestiging die het keurmerk behaalt. Locaties met het keurmerk hebben aangetoond aan alle wettelijke eisen te voldoen. Daarnaast presteren ze bovengemiddeld op het gebied van veiligheid, toezicht en service. Keurmerkinstituut voert bij deze vestgingen jaarlijks een inspectie uit en daarnaast een controle op het toezicht middels een mystery guest.

Private Keurmerk

Jeroen Bos, certificatiemanager bij Keurmerkinstituut: ‘Keurmerk Binnenrecreatie is een doorontwikkeling van ons huidige Keurmerk Binnenspeeltuinen. Nu al is gebleken dat de locaties die nog niet voldeden veel baat hebben bij de audit en de kwaliteit omhoog weten te schroeven. De audit betreft niet alleen een controle van de huidige stand van zaken maar helpt de beheerder de kwaliteit nog meer en sneller te verhogen. Op dit moment werkt Keurmerkinstituut aan de keuringsprocedure en het eisenpakket om als private keurmerk goed bevonden te worden door de NVWA.‘

Keurmerk aanvragen?

Alle locaties komen in aanmerking, klein of groot, bij campings, vakantieparken of restaurants. Heb je vragen over het keurmerk? Dit kan via ons online adviesloket. Via een video-meeting word je door een van onze specialisten persoonlijk geadviseerd. Neem gerust contact met ons op om een adviesgesprek in te plannen.

Terug naar overzicht

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Onderwerpen

Keurmerkinstituut: Certificatie | Inspectie | Onderzoek | Trainingen