On-line hulp bij opstellen technische constructiedossiers

Spelen, 11 juni 2020

Als een speeltoestel in serie of eenmalig gekeurd moet worden zal de opdrachtgever een technisch constructiedossier (TCD) moeten indienen. De keurende instantie zal deze en het toestel zelf beoordelen aan het voldoen aan alle eisen gesteld in het Warenwetbesluit Attractie- en speeltoestellen. Niet iedereen vindt het opstellen van een TCD even makkelijk. Het Keurmerkinstituut biedt daarom nu hulp aan bij het maken van dossiers. Daarvoor hebben we een aantal erg handige hulpmiddelen.

Onze inspecteurs kunnen u on-line de helpende hand bieden maar ook een bezoek is mogelijk. Vanzelfsprekend houden we daarbij alle regels voor een Corona-proof omgeving streng in de gaten. We geven tips hoe het dossier op te stellen, voor zowel enkelstuks- als serietoestellen. Maakt u regelmatig speeltoestellen of bent u van plan dat te gaan doen dan streven we naar een standaarddossier dat voor alle toestelkeuringen gebruikt kan worden. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of een kostenschatting ontvangen, neem dan contact met ons op via 079-36367000 of spelen@keurmerk.nl

Terug naar overzicht

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Onderwerpen

Keurmerkinstituut: Certificatie | Inspectie | Onderzoek | Trainingen