Training Binnenrecreatie

Deze training is bedoeld voor

Veiligheid, toezicht, inspectie en onderhoud. Zaken die van groot belang zijn om uw binnenspeeltuin, skate-, clip ’n climb-, bounce- of trampolinepark goed en veilig te laten draaien. Deze training is bedoeld voor iedereen die werkzaam is in een binnenspeeltuin, skatehallen, bounce- en trampolinepark of clip ’n climbpark. Op zichzelf staande locaties, ketens, vakantie- en pretparken, dierentuinen, campings, horecagelegenheden en tuincentra. Voor met name de locatie- en/of regiomanager maar ook inspecteurs, ontwerpers, toezichthouders en beheerders.

De training beantwoord belangrijke vragen als: 

  • Wat is de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA), welke controlemogelijkheden hebben zij en wat te doen om ze buiten de deur te houden?
  • Hoe vaak moet nu precies geïnspecteerd worden en wat zeggen de vele normen, wetten en het Warenwetbesluit attractie- en speeltoestellen (WAS) hierover? 
  • Wat zijn de wettelijke verplichtingen waar u zich aan moet houden als op uw locatie speel- en sporttoestellen, trampolines, luchtkussens of een skatebaan staat?
  • Is een sporttoestel een speeltoestel en is elk toestel aantoonbaar gecertificeerd? Wellicht is het toestel ooit constructief aangepast en is het certificaat daardoor vervallen. 
  • Hoe kan het Keurmerk Binnenrecreatie (eisenpakket EP160) helpen bij het verhogen van de veiligheid, kwaliteit en service van een locatie?

Deze en andere vragen worden beantwoord tijdens de training. Na het volgen van deze training weet u om te gaan met het WAS. Daarnaast weet u een eerste operationele inspectie uit te voeren en te rapporteren en aandacht te besteden aan de juridische stand van zaken van een speel- en of sporttoestel.

Tijdens de training is er veel ruimte voor praktijkvoorbeelden en vragen. Wilt u weten hoe het echt zit? Volg dan de training Binnenrecreatie bij Keurmerkinstituut.

Trainingsdata

  • Er zijn momenteel geen geplande data voor deze cursus.

Investering

€ 418,00 (excl. BTW) per persoon

Tarieven kunnen jaarlijks geïndexeerd worden

Duur

Eén hele dag van 9.00 tot 16.00 uur, inclusief lunch.

Bewijs van deelname

Na afloop van de training ontvangt u het officiële Keurmerkinstituut certificaat van deelname.

Onze Docenten

Martijn Nouwens

Docent / Inspecteur Lees zijn verhaal

Keurmerkinstituut: Certificatie | Inspectie | Onderzoek | Trainingen

Nieuws: Fabrikanten verplicht tot aanbrengen van Merk van Goedkeuring. Lees meer.