1e organisatie gecertificeerd volgens de nieuwe versie van HKZ Kleine Organisaties

Zorg en Welzijn, 14 juni 2021

Autismecentrum De Basis is de eerste organisatie die via Keurmerkinstituut, volgens de nieuwe norm van HKZ Kleine Organisaties (KO), is gecertificeerd. Per 15 februari 2021 is er een nieuwe versie van dit schema gepubliceerd door NEN-HKZ. Er volgt een overgangsperiode tot 5 oktober 2023. Dat klinkt misschien ver weg, maar kom niet voor verrassingen te staan en ga aan de slag met de nieuwe versie van dit schema.

Uitreiking certificaat aan Autismecentrum De Basis

Op 6 mei 2021 bezocht Keurmerkinstituut Autismecentrum De Basis om het certificaat uit te reiken. Namens Dominique de Weerd: ‘Van harte gefeliciteerd Autismecentrum De Basis met het behalen van jullie certificaat!’

5 tips om te voldoen aan de eisen

Wat zijn de belangrijkste wijzigingen in het nieuwe schema? En wat moet u op orde hebben om te voldoen aan de eisen? Deze vragen werden 20 mei beantwoord door Lucie de Jong in het webinar voor organisaties die in het bezit zijn van een HKZ certificaat KO.

Bent u al voorbereid op een soepele overgang naar de nieuwe norm van HKZ KO? Om u op weg te helpen om te voldoen aan de nieuwe versie kunt u hier de 5 afsluitende tips van het webinar downloaden.

Download: 5 tips

download file 5 tips om te voldoen aan de eisen (69,3 KB)

Tevens is er een zelfevaluatie beschikbaar. In de zelfevaluatie wordt per eis een toelichting gegeven. De zelfevaluatie is reeds verspreid onder certificaathouders maar vul gerust het contract formulier in als u deze nog niet heeft ontvangen!

Terug naar overzicht

Blog Zorg en Welzijn

Referenties

"Het Keurmerkinstituut; vakkundig, nauwkeurig en komen altijd hun afspraken na. Alles wat je wenst van een goede AKI!"

SkateOn over Certificatie van speeltoestellen

"Wij werken graag samen met het Keurmerkinstituut. Onze waterglijbanen en waterspeeltoestellen worden deskundig én onafhankelijk beoordeeld. Hun flexibiliteit en snelheid is geweldig."

Van Egdom over Certificatie van waterglijbanen

"De samenwerking met het Keurmerkinstituut is zéér prettig. De zeer flexibele houding, zoals begrip voor het feit dat projectplanningen dagelijks kunnen wijzigen, zorgt samen met de proactieve houding, dat wij graag het Keurmerkinstituut vragen onze waterattracties te certificeren."

Watergames & More over Certificatie van speeltoestellen

"IJreka heeft vaak complexe projecten die snel gecertificeerd moeten worden. We hebben ervaren dat het Keurmerkinstituut ondanks de vaak zeer korte doorlooptijd voor certificatie de kwaliteit niet uit het oog verliest. Prettig een keurder te kennen die meedenkt met de klant."

IJreka over Certificatie van speeltoestellen

"Wij hebben het Keurmerkinstituut leren kennen als een betrouwbare deskundige partner die ons voorziet van een gedegen advies ten aanzien van onze certificeringen"

EIBE Benelux B.V. over Certificatie van speeltoestellen

"Dank voor de vlotte wijze waarop de herkeuring en het afleveren van de rapportage heeft plaatsgevonden. Ook voor de wijze waarop wij zijn voorzien van adviezen omtrent de afhandeling."

Topos architectuur & bouwkunde over Certificatie van speeltoestellen

"De samenwerking met Keurmerkinstituut verloopt zeer prettig, flexibel en met oog voor de specifieke wensen en eigenschappen van onze organisatie."

Geboortezorglus over Certificatie kwaliteitsmanagement in de zorg

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Onderwerpen

Keurmerkinstituut: voor certificatie, inspectie, onderzoek en trainingen