1e organisatie gecertificeerd volgens de nieuwe versie van HKZ Kleine Organisaties

Zorg en Welzijn, 14 juni 2021

Autismecentrum De Basis is de eerste organisatie die via Keurmerkinstituut, volgens de nieuwe norm van HKZ Kleine Organisaties (KO), is gecertificeerd. Per 15 februari 2021 is er een nieuwe versie van dit schema gepubliceerd door NEN-HKZ. Er volgt een overgangsperiode tot 5 oktober 2023. Dat klinkt misschien ver weg, maar kom niet voor verrassingen te staan en ga aan de slag met de nieuwe versie van dit schema.

Uitreiking certificaat aan Autismecentrum De Basis

Op 6 mei 2021 bezocht Keurmerkinstituut Autismecentrum De Basis om het certificaat uit te reiken. Namens Dominique de Weerd: ‘Van harte gefeliciteerd Autismecentrum De Basis met het behalen van jullie certificaat!’

5 tips om te voldoen aan de eisen

Wat zijn de belangrijkste wijzigingen in het nieuwe schema? En wat moet u op orde hebben om te voldoen aan de eisen? Deze vragen werden 20 mei beantwoord door Lucie de Jong in het webinar voor organisaties die in het bezit zijn van een HKZ certificaat KO.

Bent u al voorbereid op een soepele overgang naar de nieuwe norm van HKZ KO? Om u op weg te helpen om te voldoen aan de nieuwe versie kunt u hier de 5 afsluitende tips van het webinar downloaden.

Download: 5 tips

5 tips om te voldoen aan de eisen

Tevens is er een zelfevaluatie beschikbaar. In de zelfevaluatie wordt per eis een toelichting gegeven. De zelfevaluatie is reeds verspreid onder certificaathouders maar vul gerust het contract formulier in als u deze nog niet heeft ontvangen!

Terug naar overzicht

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Onderwerpen

Keurmerkinstituut: Certificatie | Inspectie | Onderzoek | Trainingen