Auditoren Lucie en Francine nemen afscheid

Zorg en Welzijn, 24 november 2022

Lucie de Jong en Francine van Rossem hebben als auditor afscheid genomen van Keurmerkinstituut. Lucie: ‘Als auditor lever je een actieve bijdrage aan de kwaliteit van Zorg & Welzijn organisaties.’ Francine: ‘Je doet dit samen met een team van gemotiveerde collega auditoren’. 

Dankwoord namens Directeur Wim Glorie 

Wim Glorie: ‘Twee Keurmerkinstituut auditoren hebben hun auditor-activiteiten aan de wilgen gehangen. Bedankt Lucie en Francine voor jullie inzet, expertise en vele werk. Dit ‘feit’ (inderdaad een afwijking) hebben wij niet ongemerkt voorbij laten gaan.’ Lucie en/of Francine bedanken? Dit kan via ons contactformulier.

Vacatures bij Keurmerkinstituut 

Onze auditoren maar ook materiedeskundigen en docenten werken of hebben gewerkt in het primaire proces. Deze ervaring leidt tijdens audits tot inspirerende gesprekken, realistische beoordelingen en zinvolle verbeteracties. Onze auditoren creëren een ontspannen sfeer en leggen geen nadruk op regeltjes en registraties, maar kijken hoe het er echt aan toe gaat op de werkvloer.

Wegens vervanging van Lucie en Francine maar ook door toename van de werkzaamheden, is Keurmerkinstituut op zoek naar freelance (lead) auditoren. Bent u of kent u iemand die interesse heeft? Wij ontvangen graag uw sollicitatie!

Terug naar overzicht

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Onderwerpen

Keurmerkinstituut: Certificatie | Inspectie | Onderzoek | Trainingen