Certificering en een ‘kleine organisatie’

Zorg en Welzijn, 14 juni 2022

HKZ Kleine Organisaties (KO) houdt rekening met de bijzondere kenmerken van een kleine organisatie en laat onnodige zaken rond implementatie van kwaliteit en veiligheid weg. Cliënt ervaringen, verbeteren van zorg en alles wat in een kleine organisatie speelt komt aan bod. In de afgelopen periode zijn vele organisaties via Keurmerkinstituut volgens HKZ KO gecertificeerd.

Het Huis Haarlem: ‘Zo nodig als je als een nieuwe zorginstelling bent, is na hard werken ons HKZ-certificaat, het keurmerk voor onze kwaliteitsmanagement, binnen!’

SO! Trainingsbureau: ‘Yes behaald! Super trots dat we de certificering voor jeugdhulpaanbieders behaald hebben! Mooie bevestiging en geweldig leuk nieuws!’

Stichting Humblebees: 'Ook dit jaar heeft Humblebees met de volle 100% het HKZ-keurmerk behaald! Wij kijken uit naar weer een jaar verantwoorde en kwalitatieve zorg leveren!'

Vast aanspreekpunt

Collega Sheila Soutendijk is binnen Keurmerkinstituut het vaste aanspreekpunt voor deze organisaties. Sheila: ‘Proficiat aan alle organisaties die de afgelopen periode de certificering hebben behaald. Deze HKZ-norm is van toepassing op organisaties binnen Zorg & Welzijn met maximaal aantal medewerkers van 10 fte, inclusief ingehuurde ZZP’ers. Deze norm bestaat uit thema’s met eisen voor het primaire en het ondersteunende proces van de organisatie.’

Hoe kan ik beginnen?

Een kennismakingsgesprek is het startpunt. De keuze voor de norm, de verwachte doorlooptijd en andere zaken worden besproken. Wilt u een gesprek inplannen? Laat het ons weten via het contactformulier op de website.

Terug naar overzicht

Referenties

Het Keurmerkinstituut; vakkundig, nauwkeurig en komen altijd hun afspraken na. Alles wat je wenst van een goede AKI!

SkateOn over Certificatie

Wij werken graag samen met het Keurmerkinstituut. Onze waterglijbanen en waterspeeltoestellen worden deskundig én onafhankelijk beoordeeld. Hun flexibiliteit en snelheid is geweldig.

Van Egdom over Certificatie

De samenwerking met het Keurmerkinstituut is zéér prettig. De zeer flexibele houding, zoals begrip voor het feit dat projectplanningen dagelijks kunnen wijzigen, zorgt samen met de proactieve houding, dat wij graag het Keurmerkinstituut vragen onze waterattracties te certificeren.

Watergames & More over Certificatie

IJreka heeft vaak complexe projecten die snel gecertificeerd moeten worden. We hebben ervaren dat het Keurmerkinstituut ondanks de vaak zeer korte doorlooptijd voor certificatie de kwaliteit niet uit het oog verliest. Prettig een keurder te kennen die meedenkt met de klant.

IJreka over Certificatie

Wij hebben het Keurmerkinstituut leren kennen als een betrouwbare deskundige partner die ons voorziet van een gedegen advies ten aanzien van onze certificeringen.

Eibe Benelux B.V. over Certificatie

Dank voor de vlotte wijze waarop de herkeuring en het afleveren van de rapportage heeft plaatsgevonden. Ook voor de wijze waarop wij zijn voorzien van adviezen omtrent de afhandeling.

Topos architectuur & bouwkunde over Certificatie

De samenwerking met Keurmerkinstituut verloopt zeer prettig, flexibel en met oog voor de specifieke wensen en eigenschappen van onze organisatie.

Geboortezorglus over Certificatie

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Onderwerpen

Keurmerkinstituut: Certificatie | Inspectie | Onderzoek | Trainingen