Overzicht trainingen 2020

Zorg en Welzijn, 2 juli 2020

Het Keurmerkinstituut verzorgt diverse trainingen voor organisaties in Zorg en Welzijn. Tijdens een training leert u van een ervaren auditor alles rondom het uitvoeren van een interne audit binnen uw organisatie of het verbeteren van uw kwaliteitsmanagementsysteem. Hieronder vindt u het overzicht van de trainingen voor 2020.

Training Interne audit (1 dag)

  • 17 september in Utrecht

Ook zullen er trainingen verzorgd gaan worden omtrent de implementatie van het herziene schema voor Kleine Organisaties. Data zijn hier nog niet voor bekend, maar houdt hiervoor onze website in de gaten.

U vindt hier de beschrijvingen van de trainingen en het volledige overzicht van kosten, data en locaties. Op deze pagina kunt u zich online aanmelden. U kunt ook bellen met 079 - 363 7000 of mailen naar opleiding@keurmerk.nl.

Terug naar overzicht

Blog Zorg en Welzijn

Referenties

"Het Keurmerkinstituut; vakkundig, nauwkeurig en komen altijd hun afspraken na. Alles wat je wenst van een goede AKI!"

SkateOn over Certificatie van speeltoestellen

"Wij werken graag samen met het Keurmerkinstituut. Onze waterglijbanen en waterspeeltoestellen worden deskundig én onafhankelijk beoordeeld. Hun flexibiliteit en snelheid is geweldig."

Van Egdom over Certificatie van waterglijbanen

"De samenwerking met het Keurmerkinstituut is zéér prettig. De zeer flexibele houding, zoals begrip voor het feit dat projectplanningen dagelijks kunnen wijzigen, zorgt samen met de proactieve houding, dat wij graag het Keurmerkinstituut vragen onze waterattracties te certificeren."

Watergames & More over Certificatie van speeltoestellen

"IJreka heeft vaak complexe projecten die snel gecertificeerd moeten worden. We hebben ervaren dat het Keurmerkinstituut ondanks de vaak zeer korte doorlooptijd voor certificatie de kwaliteit niet uit het oog verliest. Prettig een keurder te kennen die meedenkt met de klant."

IJreka over Certificatie van speeltoestellen

"Wij hebben het Keurmerkinstituut leren kennen als een betrouwbare deskundige partner die ons voorziet van een gedegen advies ten aanzien van onze certificeringen"

EIBE Benelux B.V. over Certificatie van speeltoestellen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Onderwerpen

Keurmerkinstituut: voor certificatie, inspectie, onderzoek en trainingen

Coronavirus (COVID-19) update - klik hier voor meer informatie