Vrijstelling Blik op Werk keurmerk

Zorg en Welzijn, 29 november 2021

Blik op Werk is het keurmerk voor re-integratiebedrijven, arbodiensten, loopbaancoaches, outplacementbureaus en opleidingsinstituten. Bent u in het bezit van het keurmerk? Bekijk eens de handleiding van het keurmerk. In bijlage 16 wordt omschreven dat u als keurmerkhouder in het 4e cyclusjaar vrijstelling kunt aanvragen voor het laten uitvoeren van de resultatenaudit wanneer u aan bepaalde voorwaarden voldoet. Klik hier voor de voorwaarden.

Vanaf heden vervalt de voorwaarde dat de vrijstelling aangevraagd dient te worden. Blik op Werk beoordeelt voor alle keurmerkhouders die zich in het 4e cyclusjaar bevinden of zij voldoen aan de voorwaarden voor vrijstelling. Mocht u de vrijstelling toegekend krijgen, maar toch een resultatenaudit willen laten uitvoeren dan is dat uiteraard mogelijk.

Resultaatgegevens aanleveren

Ongeacht of u wel of geen vrijstelling krijgt voor het laten uitvoeren de resultatenaudit zult u altijd de resultaatgegevens voor het 4e cyclusjaar moeten aanleveren. Het tijdig aanleveren van de resultaatgegevens is namelijk één van de voorwaarden om in aanmerking te komen voor de vrijstelling. Daarnaast worden de resultaatgegevens ook inhoudelijk meegenomen om te bepalen of een vrijstelling mogelijk is.

Het Blik op Werk keurmerk aanvragen

Het Blik op Werk keurmerk kunt u aanvragen bij Keurmerkinstituut. Neem contact met ons op voor informatie of een offerte.

Terug naar overzicht

Referenties

"Het Keurmerkinstituut; vakkundig, nauwkeurig en komen altijd hun afspraken na. Alles wat je wenst van een goede AKI!"

SkateOn over Certificatie van speeltoestellen

"Wij werken graag samen met het Keurmerkinstituut. Onze waterglijbanen en waterspeeltoestellen worden deskundig én onafhankelijk beoordeeld. Hun flexibiliteit en snelheid is geweldig."

Van Egdom over Certificatie van waterglijbanen

"De samenwerking met het Keurmerkinstituut is zéér prettig. De zeer flexibele houding, zoals begrip voor het feit dat projectplanningen dagelijks kunnen wijzigen, zorgt samen met de proactieve houding, dat wij graag het Keurmerkinstituut vragen onze waterattracties te certificeren."

Watergames & More over Certificatie van speeltoestellen

"IJreka heeft vaak complexe projecten die snel gecertificeerd moeten worden. We hebben ervaren dat het Keurmerkinstituut ondanks de vaak zeer korte doorlooptijd voor certificatie de kwaliteit niet uit het oog verliest. Prettig een keurder te kennen die meedenkt met de klant."

IJreka over Certificatie van speeltoestellen

"Wij hebben het Keurmerkinstituut leren kennen als een betrouwbare deskundige partner die ons voorziet van een gedegen advies ten aanzien van onze certificeringen"

EIBE Benelux B.V. over Certificatie van speeltoestellen

"Dank voor de vlotte wijze waarop de herkeuring en het afleveren van de rapportage heeft plaatsgevonden. Ook voor de wijze waarop wij zijn voorzien van adviezen omtrent de afhandeling."

Topos architectuur & bouwkunde over Certificatie van speeltoestellen

"De samenwerking met Keurmerkinstituut verloopt zeer prettig, flexibel en met oog voor de specifieke wensen en eigenschappen van onze organisatie."

Geboortezorglus over Certificatie kwaliteitsmanagement in de zorg

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Onderwerpen

Keurmerkinstituut: voor certificatie, inspectie, onderzoek en trainingen