Vrijstelling Blik op Werk keurmerk

Zorg en Welzijn, 29 november 2021

Blik op Werk is het keurmerk voor re-integratiebedrijven, arbodiensten, loopbaancoaches, outplacementbureaus en opleidingsinstituten. Bent u in het bezit van het keurmerk? Bekijk eens de handleiding van het keurmerk. In bijlage 16 wordt omschreven dat u als keurmerkhouder in het 4e cyclusjaar vrijstelling kunt aanvragen voor het laten uitvoeren van de resultatenaudit wanneer u aan bepaalde voorwaarden voldoet. Klik hier voor de voorwaarden.

Vanaf heden vervalt de voorwaarde dat de vrijstelling aangevraagd dient te worden. Blik op Werk beoordeelt voor alle keurmerkhouders die zich in het 4e cyclusjaar bevinden of zij voldoen aan de voorwaarden voor vrijstelling. Mocht u de vrijstelling toegekend krijgen, maar toch een resultatenaudit willen laten uitvoeren dan is dat uiteraard mogelijk.

Resultaatgegevens aanleveren

Ongeacht of u wel of geen vrijstelling krijgt voor het laten uitvoeren de resultatenaudit zult u altijd de resultaatgegevens voor het 4e cyclusjaar moeten aanleveren. Het tijdig aanleveren van de resultaatgegevens is namelijk één van de voorwaarden om in aanmerking te komen voor de vrijstelling. Daarnaast worden de resultaatgegevens ook inhoudelijk meegenomen om te bepalen of een vrijstelling mogelijk is.

Het Blik op Werk keurmerk aanvragen

Het Blik op Werk keurmerk kunt u aanvragen bij Keurmerkinstituut. Neem contact met ons op voor informatie of een offerte.

Terug naar overzicht

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Onderwerpen

Keurmerkinstituut: Certificatie | Inspectie | Onderzoek | Trainingen