Drempelvrij

Zorg en Welzijn, 1 december 2020

Het Waarmerk drempelvrij.nl is het Nederlandse kwaliteitsmerk voor toegankelijke websites. Als een website toegankelijk is, kan deze door alle bezoekers goed worden gebruikt. Ook is de website dan beter vindbaar in zoekmachines. Het Waarmerk wordt uitgereikt na inspectie van de website.

De toegankelijkheid van websites, ook voor mensen met een visuele, auditieve, verstandelijke en motorische handicap, voor senioren, mensen met kleurenblindheid, mensen met dyslexie en mensen die Nederlands als tweede taal spreken, is van zeer groot belang. Het betreft een zeer grote groep mensen in onze maatschappij die ook in grote mate afhankelijk zijn van informatie die alleen op of via Internet toegankelijk is. Daarbij komt dat toegankelijke websites beter gevonden worden, kosten besparen, uw sociale betrokkenheid bewijzen en tot tevreden klanten leiden.

Keurmerkinstituut is aangewezen als certificerende instelling voor dit Waarmerk. Voor deze certificering voert Keurmerkinstituut de audits uit i.s.m. haar partner CarapaxIT. CarapaxIT is een IT-dienstverlener waar mensen werken met autisme en een technologische HBO of WO-opleiding, die geen baan vinden bij reguliere bedrijven of moeite hebben om hun baan te behouden.

Waarborgen dat uw website echt toegankelijk is? Kijk hier

Terug naar overzicht

Blog Zorg en Welzijn

Referenties

"Het Keurmerkinstituut; vakkundig, nauwkeurig en komen altijd hun afspraken na. Alles wat je wenst van een goede AKI!"

SkateOn over Certificatie van speeltoestellen

"Wij werken graag samen met het Keurmerkinstituut. Onze waterglijbanen en waterspeeltoestellen worden deskundig én onafhankelijk beoordeeld. Hun flexibiliteit en snelheid is geweldig."

Van Egdom over Certificatie van waterglijbanen

"De samenwerking met het Keurmerkinstituut is zéér prettig. De zeer flexibele houding, zoals begrip voor het feit dat projectplanningen dagelijks kunnen wijzigen, zorgt samen met de proactieve houding, dat wij graag het Keurmerkinstituut vragen onze waterattracties te certificeren."

Watergames & More over Certificatie van speeltoestellen

"IJreka heeft vaak complexe projecten die snel gecertificeerd moeten worden. We hebben ervaren dat het Keurmerkinstituut ondanks de vaak zeer korte doorlooptijd voor certificatie de kwaliteit niet uit het oog verliest. Prettig een keurder te kennen die meedenkt met de klant."

IJreka over Certificatie van speeltoestellen

"Wij hebben het Keurmerkinstituut leren kennen als een betrouwbare deskundige partner die ons voorziet van een gedegen advies ten aanzien van onze certificeringen"

EIBE Benelux B.V. over Certificatie van speeltoestellen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Onderwerpen

Keurmerkinstituut: voor certificatie, inspectie, onderzoek en trainingen

Coronavirus (COVID-19) update - klik hier voor meer informatie