Online trainingen en advies Spelen

Spelen, 26 maart 2021

De lente is begonnen en er is goede hoop dat binnenkort de speeltuinen weer volop gebruikt zullen worden. Lange tijd hebben door Covid-19 alle werkzaamheden rondom de speeltuinen en –toestellen stil gelegen. Het is nu tijd om de inspecties en het onderhoud weer uit te gaan voeren. Is uw kennis nog actueel, heeft u zich het afgelopen jaar ingelezen in de normen en wetgeving? Keurmerkinstituut spijkert uw kennis daar waar nodig bij. Dat kan door een van onze standaardtrainingen online te volgen of gebruik te maken van ons online adviesloket.

Online trainingen

Onze dagtrainingen tot aan de zomer worden allemaal online gegeven aan groepen van maximaal 6 personen. Zo zal de training intensief blijven voor alle deelnemers en is er voldoende persoonlijke aandacht van de docent. Omdat we een lange zit willen vermijden worden de trainingen daar waar mogelijk in twee dagdelen gegeven. U kunt zich nu al inschrijven voor de trainingen, check hiervoor de actuele data in onze trainingsagenda.

Online advies

Duurt een dagtraining u te lang en heeft u slechts enkele items te behandelen? Dan kan dat via ons online adviesloket. Via een video-meeting zult u door een van onze specialisten persoonlijk geadviseerd worden. U reserveert een of enkele uren en logt vervolgens met één of twee collega’s in. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op via het contactformulier. De adviesgesprekken kunnen al op zeer korte termijn plaatsvinden.

Terug naar overzicht

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Onderwerpen

Keurmerkinstituut: Certificatie | Inspectie | Onderzoek | Trainingen